Șirag de mărgele de sticlă bijuterii kit, o varietate de mici piatră semi-prețioasă margele, folosit pentru a face bratari, bijuterii si cercei, DIY arta

Produs nou

1 Produse

In stoc

24.94lei

-30%

35.64lei

Distribuiti

Informatii

Cantitatea Și Dimensiunea: Opac Margele Sortiment complet 7200pcs mici margele de semințe includ 24 de culori.Conține două 0,5 mm clear brățară de siruri de caractere pentru bijuterii DIY si bratara de luare a deciziilor.Dimensiunea de margele de semințe este de 2mm in diametru, gaura 1mm.Sticlă margele ponei in diverse culori sunt foarte bune pentru a inspira creativitatea.

Opac Margele Sortiment complet 4800pcs mici margele de semințe includ 24 de culori.Conține două 0,8 mm clear brățară de siruri de caractere pentru bijuterii DIY si bratara de luare a deciziilor.Dimensiunea de margele de semințe este de 3mm in diametru, gaura 1mm.Sticlă margele ponei in diverse culori sunt foarte bune pentru a inspira creativitatea.

Opac Margele Sortiment complet 1920pcs mici margele de semințe includ 24 de culori.Conține două 0,8 mm clear brățară de siruri de caractere pentru bijuterii DIY si bratara de luare a deciziilor.Dimensiunea de margele de semințe este de 4mm in diametru, gaura este de 2 mm.Sticlă margele ponei in diverse culori sunt foarte bune pentru a inspira creativitatea.

Materiale Premium: Ambarcațiuni margele de sticla pentru a face bijuterii este bine făcut: durabil și robust,suprafață netedă, strălucitoare luciu, rezistent la apa si nu ușor de decolorare, nu este ușor de a sparge.Forma și dimensiunea de margele viu colorate, nu sunt perfect identice.Puteți crea mai mult stil pentru produsul dumneavoastră.

De înaltă calitate de ambalare: Fiecare margele colorate sunt plasate într-un compartiment separat de cutie de depozitare din plastic, deci este convenabil pentru a stoca și de a lua diferite margele colorate, și puteți face margele dispuse mai ordonată.

Utilizarea pe scară largă: puteți DIY unele uimitoare de cadouri lucrate manual.Excelent ștrasuri din mărgele provizii de a păstra la îndemână pentru o varietate de proiecte, cum ar fi broderie, cercei, coliere, proiecte DIY și așa mai departe.Margele poate fi combinat cu alt stil margele pentru a adăuga interes vizual.

Cel mai bun Cadou la Alegere: ștrasuri din Mărgele starter kit este mare cadou pentru adulti,adolescenti, femei.Da aceste bijuterii kit pentru Ziua copilului, Ziua de naștere, de Vacanță, ziua de Craciun, Aniversare si distractiv de petrecere.

Observație: din Cauza luminii nu sunt aceleași, culoarea produsului poate fi arată ușor diferit și copiii ar trebui să joace sub îngrijirea adulților.

Etichete: xt 600 placă suport.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Starea 100% Nou
Margele Dimensiune 2/3/4MM
Material Piatra Semi-pretioasa
Fine sau de Moda Moda
Margele Originale Yiwu China
Tip De Metal Nici unul
Tip De Element Margele
3mm Cantitate Aprox 4800 buc
Articol Greutate 200g
Element De Forma Forma Rotunda

Recenzii

Scrie o recenzie

Șirag de mărgele de sticlă bijuterii kit, o varietate de mici piatră semi-prețioasă margele, folosit pentru a face bratari, bijuterii si cercei, DIY arta

Șirag de mărgele de sticlă bijuterii kit, o varietate de mici piatră semi-prețioasă margele, folosit pentru a face bratari, bijuterii si cercei, DIY arta

Produse similare: