Model Caz de Înlocuire+Curea Silicon Pentru Apple Watch 44mm 42mm 40mm 38mm Temperat Ecran Protector pentru iWatch serie SE 6 5 4

Produs nou

1 Produse

In stoc

10.49lei

-50%

20.99lei

Distribuiti

Informatii

1.Modele compatibile:Pentru Apple Watch 40MM 44MM 42MM 38MM ,Seria 6 5 4 3 2 1SE

2.Design: Set cu ochi-prinderea tipărite caz și trupa, va face ceasul primi multe complimente, la fel de bine se potrivesc imprimate ceas caz, care este cea mai buna alegere pentru ceas de decorare și protecție.

3. Material: Fabricat din silicon premium materialul cu imprimarea avansată de artizanat.

4.PC-ul este fabricat de premium din policarbonat, fără deformarea și decolorarea, protejeaza Ceasul și în jurul marginilor de socuri sau zgarieturi.

5.potrivit pentru multe ocazii și cel mai bun cadou pentru femei, fete și prieteni.Da pentru apple watch un minunat completează și un nou aspect elegant de ceas.

6.Pachetul include

1*uita-te la trupa (nu include alte )

1* uita-te la caz.

Feedback-ul 1.Ne bazăm pe Pastravariabologa.ro reputație și de satisfacție a clienților de a reuși,prin Urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi,vă rugăm să lăsați feedback-ul bun pentru noi dacă ne-ai mulțumit cu bunuri și servicii. 2.dacă aveți o întrebare sau problemă despre comanda dumneavoastră,vă rugăm să contactați-ne în loc de a da negetive feedback-ul și dispute,vom răspunde la tine cât mai curând posibil și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. 3.Ne pasă de clienții noștri evaluate,și va încerca mereu să te ajute.Shippment 1.Va vom trimite pachetul în termen de 24-48 de ore de la plată.Și în funcție de țara dumneavoastră, pentru a alege cele mai bune de transport. 2.Simțiți-vă liber să ne Contactați cu orice întrebare,vă vom oferi răspuns satisfăcător.En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat? 1.Pentru en-gros de client,vă vom oferi prețul cu ridicata și gratuit de transport maritim expres (de exemplu DHL,EMS,Fedex...) care timpul de livrare este de aproximativ 3-7 zile (cu Excepția cazului în zone îndepărtate). 2.Pentru picătură de transport maritim client,vă vom trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pune nici informațiile noastre, în pachet.

Etichete: ceas pilot, iwatch curea, opus ceas tpu, muguri aplle, trage aplle, apple a uita-te pentru fata, appl ceas trupa, curea pentru ceas appl, apple watch 4 și, din aluminiu, rezervor de combustibil.

Fisa tehnica

Types2 pentru apple watch 40mm
Numărul De Model Pentru Apple Watch Band 42MM 38MM 40MM 44MM
Tipuri pentru apple watch 44mm
Incuietoare Tip Catarama De Metal
Model 1 Silicon pentru iWatch seria 3 2 1
Types3 pentru apple watch 38mm
Caracteristici Caz+Curea Silicon
Trupa Lungime 20cm
Model Model Înlocuitor pentru iWatch seria 6 5 4
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Beiziye
Compatibil Pentru Iwatch serie SE 6 5 4 3 2 1
Tip De Element Watchbands
Caracteristici 2 Temperat Ecran Protector pentru iWatch
Starea Noi cu tag-uri
Trupa Tip De Material Silicon
Types1 pentru apple watch 42mm
Caracteristici 3 Silicon pentru iWatch serie SE
Caracteristici 1 Model Replacemen Pentru Apple Watcht

Recenzii

Scrie o recenzie

Model Caz de Înlocuire+Curea Silicon Pentru Apple Watch 44mm 42mm 40mm 38mm Temperat Ecran Protector pentru iWatch serie SE 6 5 4

Model Caz de Înlocuire+Curea Silicon Pentru Apple Watch 44mm 42mm 40mm 38mm Temperat Ecran Protector pentru iWatch serie SE 6 5 4

Produse similare: