Bateria de Bază Pentru Echo Dot 4-a Generație Alexa Difuzor Portabil Încărcător Wireless Power Bank Pentru Echo Dot 4 Titularul Muntele Stand

Produs nou

1 Produse

In stoc

74.32lei

-58%

176.96lei

Distribuiti

Informatii

Încărcător pentru Echo Dot4

Descriere:

1. Acest difuzor portabil: Proiectat pentru Echo Dot4, vorbitorul poate fi deconectat de la priza.Puteți să-l transplant fără fir la bucătării, băi, balcoane și curți.

2. Mai bine se potrivesc: bateria de bază încuietori difuzor ferm, dedicat pentru smart vorbitor mai bine și mai bine-l protejeze.În același timp, păstrează toate-a rundă de sunet de calitate.

3. Ușor de instalat: Plug and play!Doar împinge la vorbitor la D4 suport baterie, apăsați și țineți apăsat butonul power timp de aproximativ 2 secunde, puteți alege și puneți-l la voi.

4. Menține toate-a rundă de sunet de calitate: Menține toate-a rundă de sunet de calitate, te face să nu mai faceți griji despre distorsionarea sunetului.

5. Pachetul include: pachetul include portabil D4 suport de baterie*1 manual de utilizare*1. Notă: Dot4 și cablul de alimentare nu sunt incluse.Puteți utiliza original cablu de alimentare care vine cu smart difuzor direct responsabil D4 suport de baterie.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: negru, gri

Built-in baterie: 10000mAh

Aplicabile: pentru Echo Dot4

Lista De Ambalare

Echo Dot4 Bază De Încărcare*1

Manual De Utilizare*1

1. Despre Feedback-Ul:

1.1, vă Rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

1.2 Feedback-ul este foarte important pentru NOI, Așa că vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și să ofere cele mai bune servicii pentru clienți.

1.3 este imposibil să o rezolve, dacă nu vom(nu) știu despre ele!

2. Care sunt metodele disponibile pentru plata?

2.1 acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2.2 Notă: Altele despre plata PRIN intermediul acestui link: https://service.Pastravariabologa.ro/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

2.4 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

3. Era Cam De Transport Maritim:

3.1 TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO),Comenzi procesate în timp util după verificarea plății.

3.2 singura navă a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

3.3 imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

3.4 SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

3.5 Dacă nu ați primit coletul tău în perioada?vă rugăm să ne contactați (imediat).Vom urmări cu compania de transport maritim, cât mai curând posibil și de a răspunde.

3.6 Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

3.7 Vânzător nu sunt responsabil de taxe de import, cumpărătorul este responsabil pentru asta.Orice litigiu cauzat de acesta este nerezonabil.

3.8 BR cumpărător, vă rugăm să furnizați CPF sau CNPJ, va fi mai bine pentru tine pentru a obține cât mai curând posibil.multumesc

4. Returnare și Rambursare:

4.1 Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni după ce-a primit.În cazul în care deține pe ea mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.

4.2 NU Există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

4.3 Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

4.4 va Vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele accesorii incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Pastravariabologa.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.5 Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

null

Etichete: echo loc, google wifi montare pe perete, alexa echo sta, echo muntele, ecran protector alexa echo show 5, 2 echo dot, acumulator powerbank wireless, incarcator echo dot, ir wifi, echo dot 4-a generație alexa.

Fisa tehnica

Nume De Brand tmddotda
Suport Picătură de transport maritim
Pachet Da
Tip De Element STAND
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Adaptor

Recenzii

Scrie o recenzie

Bateria de Bază Pentru Echo Dot 4-a Generație Alexa Difuzor Portabil Încărcător Wireless Power Bank Pentru Echo Dot 4 Titularul Muntele Stand

Bateria de Bază Pentru Echo Dot 4-a Generație Alexa Difuzor Portabil Încărcător Wireless Power Bank Pentru Echo Dot 4 Titularul Muntele Stand

Produse similare: