Twinso Împinge În Sus Fundul De Ridicare Scurt Talie Mare Antrenor Slim Tummy Trimmer Control Chilotei Body Shaper Slăbire Pantaloni Sport Legging

Produs nou

1 Produse

In stoc

54.09lei

-30%

77.28lei

Distribuiti

Informatii

despre Tesatura -- Tricotată fără

Vă rugăm să observați jambiere este fabricat din P Tricot

Caietul de sarcini

Gen: Femei

Culoare: Gri, Negru

Material: Nylon, Spandex

Marime: S, M, L, XL

Greutate: 220g

Lista De Pachete

1 * Solid Sport, Jambiere

Pantaloni Imagini

Sfat Cald

1. Poti face picătură de transport maritim?

am putea trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca de informații despre noi.Dar ar trebui să ne lase un rețineți că vă Rugăm să nu includ încasări.Acest lucru este pentru Picătură de Transport maritim!și atunci vom în funcție de cererea dumneavoastră de a trimite coletul.

2. Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en ( Copiate în browser pentru a deschide ).

3. Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați în primul rând ,atunci noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci, coletul fiind protejate de Pastravariabologa.ro

Plata

1.Vom accepta Paypal, Escrow, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney, transfer bancar, card de credit și orice puteți plăti pe Pastravariabologa.ro.

2. Escrow este cel mai bun de plată sigure pentru tine.

3.Aceasta este plata centrul de ajutor : http://help.Pastravariabologa.ro/categories_Payment.html.(Copiate în browser pentru a deschide)

4. Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.

Transport

1. Vom trimite articole în termen de 3-5 zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată.

2. Va vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de cumpărători primirea de articole pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

3. Produsele sunt expediate prin Pastravariabologa.ro Standard de Transport maritim, China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 35 de bussiness zile.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 60 de zile lucrătoare.

4. Dacă doriți să obțineți elementul mai repede, vă rugăm să ne contactați pentru a plăti costurile suplimentare de transport, va putem oferi următoarele mai rapid și mai ieftin moduri de transport: DHL, EMS, Fedex.Prin aceste modalități, puteți obține elementul în termen de aproximativ 5-7 zile lucrătoare.

Vă rugăm să notă: Pentru clienții și de vreme, poate, uneori, se va întârzia un timp, dar ne vom extinde timpul de livrare pentru tine, așa că, vă rog, așteptați ceva mai mult timp, cu răbdare.

Restituire & Return

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Pastravariabologa.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Despre Garanție

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Pastravariabologa.ro!

Despre Review

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: mens high waist panties, fitnes jambiere scurte, deget de la picior shapers, de ridicare a feselor, 44 f dimensiunea sutien, franc, anal a crescut, antrenor de talie, scurt femei, talie antrenor sa.

Fisa tehnica

Decor Nici unul
Material Nailon, Spandex
Sugestiv Sexual No
Numele Moda Solid Femeile Sportive De Fitness Rapid Uscat Leggins
Nume De Brand 2Twinso
Suport Tip Altele
Origine NC(de Origine)
Caracteristici 3 Solid, Energie, Anti-Pilling, nu se estompeze, Fără sudură, Atletic
Caracteristici 1 Elastic, Respirabil, Slim, nu se estompeze, Moale, Piele-friendly, Moda, Firma
Gen Femei
Obscene Imagine No
Caracteristici 2 nici o deformare, Professional, Confortabil, umiditate wicking
Mucegai De Cupa Grosime Ultra-ThinThick
Grosime STANDARD
Numărul De Model Catarama Talie Trainer Formator Jambiere
Tip De Element Formatorii
Culoare negru, gri, Albastru
dimensiune S, M, L, XL ( plus size, large size)
Shapewear controlul chilotei
Tesatura Tip Postav
Nivelul De Control Mediu
Ocazie Yoga, De funcționare, Fitness, dans, Exercițiu, formare, antrenament

Recenzii

Scrie o recenzie

Twinso Împinge În Sus Fundul De Ridicare Scurt Talie Mare Antrenor Slim Tummy Trimmer Control Chilotei Body Shaper Slăbire Pantaloni Sport Legging

Twinso Împinge În Sus Fundul De Ridicare Scurt Talie Mare Antrenor Slim Tummy Trimmer Control Chilotei Body Shaper Slăbire Pantaloni Sport Legging

Produse similare: