VEHICAR 2 BUC Fibra de Carbon Centura de Scaun Auto Acoperi Driver Umăr Protector pentru Mitsubishi Accesorii Auto

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.15lei

-3%

20.78lei

Distribuiti

Informatii

VEHICAR 2 BUC Fibra de Carbon Centura de Scaun Auto Acoperi Driver Umăr Protector Mitsubishi Logo-ul de Tricotat Accesorii Auto

Dimensiune:22.5 cm, L 6 cm W despre 0.07 kg Material:fibra de Carbon Ambalaj:2 buc/set centura de scaun auto acoperă 1.【MOALE ȘI PLĂCUTĂ】negru din fibra de carbon loc capacul curelei de umăr pad oferă o cantitate considerabilă de confort.Nu este necesar să trageți centura de siguranță în timp ce conduceți.Moale material de fibra de carbon cu logo-ul imprimat pentru a adauga moda la interior masina. 2.【MAI multe de SECURITATE PENTRU FAMILIE】material excelent de selecție asigură că centura de siguranță tampoane perne proteja piept, clavicula și gâtul în timpul frânării de urgență sau chiar accidente.Protejați-vă și de cei dragi! 3.【UȘOR SĂ UTILIZAȚI】centură de Siguranță cu autocolant magie, Fără instrumente suplimentare necesare.Cu ușor să se adapteze, suport centura este detasabila si lavabila, foarte ușor de curățat. 4.【UNIVERSAL se POTRIVESC】centura De siguranță pad poate fi ușor de instalat pe orice umăr centurile de siguranta pe toate modelele de masini, camioane pentru adulți și copii pentru a utiliza pe scaune auto, scaune pentru copii, cărucior pentru copii, sugari transportatorii, și buggy curele, frigider mânere și oriunde altundeva vrei căptușit confort. 5.【CADOURI PERFECTE】mașina Noastră a centurii de umăr tampoane pentru sunt cele mai bune cadouri pentru familii, cupluri, prieteni și colegi.Concepute pentru ei de confort pentru a preveni durerea, zeflemea & disconfort general.

Etichete: lancer, vintage centurile de siguranță, femeie centura de siguranță protector, nissan tiida parasolar, capac de golf, outland, asx, curea masina, andreea accesorii auto, diferența dop.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Extern De Certificare De Testare CCC
Element De Lungime 22.5cm
Tip De Element Centurile De Siguranță & Padding
Tip De Material Fibra De Carbon
Lățime Produs 6cm
Numele Modelului 17206
Caracteristici Speciale proteja umăr
Articol Greutate 0.1kg

Recenzii

Scrie o recenzie

VEHICAR 2 BUC Fibra de Carbon Centura de Scaun Auto Acoperi Driver Umăr Protector pentru Mitsubishi Accesorii Auto

VEHICAR 2 BUC Fibra de Carbon Centura de Scaun Auto Acoperi Driver Umăr Protector pentru Mitsubishi Accesorii Auto

Produse similare: