Portabil Caz Creion Alb-Negru Carouri Panza de Sac de Creion Fata Cadou Rechizite Coreea de Papetarie | Creion Caz 5*7*21cm

Produs nou

1 Produse

In stoc

5.75lei

-30%

8.33lei

Distribuiti

Informatii

Acest portabil caz creion, alb-negru carouri panza caz creion-negru carouri este potrivit pentru studenți, școală, rechizite de birou, sper să vă placă!

Dimensiune: 5*7*21cm

Din cauza manuală de măsurare și de fotografiere, vă rugăm să permiteți-0.3-1 cm de eroare și o ușoară diferență de culoare, vă mulțumim pentru înțelegere!

Despre noi

Compania noastra este un profesionist transfrontaliere companie de e-commerce cu personal profesionist, produse profesionale si marci.

În principal avem de a face produsul cu ridicata și cu amănuntul.

Termenii de livrare

Atunci când plasați o comandă, vă rugăm să selectați metoda de expediere.După ce plata este finalizată, vom procesa comanda in termen de 24-48 de ore după verificare, și de a livra produsele în termen de 7 zile.

În general, piața internă de livrare durează 30 până la 60 de zile pentru a primi; normal perioada de livrare de peste mări depozitul de livrare este de 7 la 13 zile.

Timpul de transport în timpul sărbătorilor (Crăciun, Anul Nou Chinezesc, etc.) poate fi mai mult decât de obicei.Vă rugăm să întârzie încă 5-10 zile.Dacă aveți orice întrebări cu privire la scopul, puteți contacta Pastravariabologa.ro client service on-line.

Deoarece timp de vămuire din fiecare țară/regiune este diferit, nu putem garanta timpul de livrare toate transportului internațional de marfă, vă rugăm să înțelegeți.

Pentru a respins bunuri, nu vom rambursa marfă.

Rambursare / bunuri politica

Dacă primiți un produs defect, clientul poate solicita o rambursare sau înlocuire a unui element nou în termen de 7 zile de la data primirii.

Dacă primiți elementul greșit, trebuie să fie returnate în ambalajul original și în stare nefolosită, și trebuie să fie, de asemenea, în ambalajul si cutia originala.

În acest caz, vă rugăm să ne contactați imediat!

Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi și așteptăm cu nerăbdare să feedback-ul dumneavoastră.Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin!

Etichete: cutie mare, caz creion școală, gir caz creion, caz pen, mambeski caz creion, pentru școala de papetarie, peint caz creion, caz creion sao, pingu caz creion, tht caz creion.

Fisa tehnica

Utilizarea Școli Și Birouri
dimensiune 5*7*21cm
Origine NC(de Origine)
Pachet 1 buc
Material Panza
Numărul De Model H01 H02 H03 H04 H05 H06 H07
Tip pencil case
Categorie Creion Sac

Recenzii

Scrie o recenzie

Portabil Caz Creion Alb-Negru Carouri Panza de Sac de Creion Fata Cadou Rechizite Coreea de Papetarie | Creion Caz 5*7*21cm

Portabil Caz Creion Alb-Negru Carouri Panza de Sac de Creion Fata Cadou Rechizite Coreea de Papetarie | Creion Caz 5*7*21cm

Produse similare: