Noi Ultra HD 4K cu Android 9.0 TV Box 3D Wifi 2.4 G RAM 4GB ROM 32G Smart TV S QPro Amlogic S905 Media Player BoxTop Cutie

Produs nou

1 Produse

In stoc

68.49lei

-39%

114.13lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

1. Pentru Android 9.0 Sistem de Operare: Acest TV box dispune de sistemul de operare pentru Android 9.0 pentru a se asigura că cutia poate rula stabil și fără probleme pentru a încărca filme, poze si jocuri pot fi încărcate fără tampon, și nu este nevoie să așteptați pentru clipe minunate.Sistem pentru Android 9.0 îmbunătățește performanțele și gradul de utilizare a standardelor printr-o buna, lag-free interfață, astfel încât cutia este mult mai stabil.

2.4 GB RAM și 32GB ROM: TV box oferă un spațiu amplu, 4GB RAM și 32GB ROM, CPU aduce un start rapid la aplicații și jocuri.Puteți descărca un număr mare de aplicații care aveți nevoie prin acest TV box.

3. Suport 4K și 3D: Această ultimă dispozitiv pentru Android TV box suporta decodare și redare de aproape toate populare formate audio și video, și vă puteți bucura de video HD 4K.Puteți juca mii de jocuri pentru Android pe 4K ecran mare și bucurați-vă de o calitate mai bună experiență cu mai puțin timp tampon.Și acest TV box suporta 3D, astfel încât vă puteți bucura de un festin vizual.

4. Bucurați-vă de Dvs. Home Theater: a se păstra la acest TV box suportă multe aplicații pentru Android.Doar conectați-l cu un TELEVIZOR de înaltă definiție și începe de streaming în câteva minute.Cu ultra-înaltă viteză procesor Wi-Fi, vă puteți bucura de netedă și receptiv performanță.

5. Ușor de Utilizat: Acest TV box caracteristici built-in 2.4 G Wi-Fi, și suportă 10/100M Ethernet LAN.Vom oferi convenabil conexiunea și mai stabil semnalul WIFI pentru a bucurați-vă de o calitate mai mare experiență video.Doar conectați în, conectați cablul HDMI și Wi-Fi/Ethernet în cutie, și poți să faci ce vrei.

Caietul de sarcini:

Memorie DDR3: 4GB

Flash eMMC: 32GB

WiFi: IEEE 802.11 a / b / g / n; 2.4 G

Sistem de operare: Android 9.0

Chat Online: suport pentru SKYPE video call, potrivit pentru MSN, de Facebook, de Twitter, QQ, etc.

Altele: Suport e-mail, costume de birou, etc.

Suport DLNA funcție

Suport 2.4 G wireless mouse/tastatură

Lista De Ambalare:

Cablu HDMI*1

Control De La Distanță*1

Manual De Utilizare*1

Adaptor De Alimentare*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, ar putea fi ceva diferenta de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: tv, ford ranger gps, se adapteze wifi, tv lg, cutie de tv, ram ddr4, ev pad, androu tv box, airplay 2 hdmi, contul netflix.

Fisa tehnica

Ethernet 100m
Tip De Element Tv stick
De Stocare Intern 32GB eMMC
Origine NC(de Origine)
Remote control Inclus
Wireless Da
Numărul De Model TV Box
OS Android
Transmisie Wi-Fi Standard 802.11 b/g
Certificare Nici unul
Nume De Brand MOCUTE
sistemul Android 9.0
Operation System Android
Suport Dropship/En-Gros
Memorie 4G DDR3

Recenzii

Scrie o recenzie

Noi Ultra HD 4K cu Android 9.0 TV Box 3D Wifi 2.4 G RAM 4GB ROM 32G Smart TV S QPro Amlogic S905 Media Player BoxTop Cutie

Noi Ultra HD 4K cu Android 9.0 TV Box 3D Wifi 2.4 G RAM 4GB ROM 32G Smart TV S QPro Amlogic S905 Media Player BoxTop Cutie

Produse similare: