Aliaj De Aluminiu Incarcator Pentru Garmin Forerunner 745/Venu Mp/Fenix6 De Siguranță, Rapid De Încărcare De Echipamente Portabile De Andocare Pentru Ceas Inteligent

Produs nou

1 Produse

In stoc

25.02lei

-32%

36.81lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

1、Largă Compatibilitate: Acest incarcator dock este potrivit pentru Garmin forerunner 745, pentru Garmin Venu Mp și alte ceasuri.

2、Durabile și de Calitate Premium: Acest incarcator este proiectat cu fin artizanale de aluminiu și de prima clasa zero dovezi.Acest aluminiu încărcător titularul este mult mai rezistentă decât cele de plastic încărcător, anti-alunecare pad pe partea de jos asigură puternic suprafață de prindere.Adoptat strânsă legătură design care este rar pe piață, care vă ajută să păstrați încărcătorul în loc de o încredere de încărcare, de formă Curbată oferă de înaltă spate suport pentru a asigura ceas inteligent perceput în mod mai convenabil.

3、Încărcare Rapidă: puteți conecta cu adaptor de alimentare, adaptor auto, power bank, laptop și așa mai departe, cei de încărcare metodă poate oferi de înaltă eficiență și stabilitate ridicată de încărcare experiență pentru tine.Oferă, de asemenea, rapid și stabil, viteza de încărcare.

4、Încărcare în condiții de Siguranță: Acest cablu de încărcare de andocare are Regulator de Tensiune și PTC Interior pentru a proteja dispozitiv de a fi afectate de supracurent atunci când este conectat la sursa de alimentare.Și acesta dispune de supra-tensiune și supra-curent de protecție, care va proteja ceasul de a fi deteriorate în timpul încărcării.

5、Compact și Ușor: Acest incarcator dock este ușor de transportat atunci când te duci afară.Design Compact și ușor este convenabil pentru călătorii și utilizatorii de afaceri.Notă: vă Rugăm să încărcați smartwatch dumneavoastră înainte de expirarea timpului de baterie.

Caietul de sarcini:

Modele aplicabile: pentru garmin moștenirea eroul serii

pentru garmin moștenirea serie saga

pentru garmin approach S62

pentru garmin Tactix Delta

pentru garmin Venu Mp

pentru garmin Venu

pentru garmin forerunner 745

pentru garmin Swim 2

pentru garmin Instinct

pentru garmin Instinct Maree

pentru garmin Instinct Tactic

pentru garmin vivomove 3

pentru garmin vivomove3S

pentru garminMove Luxe

pentru garminMove Stil

pentru garminActive(vivoactive 4)

pentru garminActiveS(vivoactive 4S)

pentru garmin fenix6s /fenix 6/fenix 6x/baro

pentru garmin forerunner945/935/245/M 245/45/45/645/645M

pentru garmin Fenix 5S/5S Plus/5/5 Plus/5X/5XPlus

pentru garmin approach S60

pentru garmin D2 Charlie

pentru garmin D2 Delta

pentru garmin Quatix 5

pentru garmin Quatix 5 Safir

pentru garmin Vivoactive 3

pentru garmin Vivoactive 3music

pentru garmin approach X10

Pachetul Inclus:

1*Încărcător

Etichete: garmin venu, incarcator ceas, garmin correa venu mp, 245 garmin, 945 garmin, gt smartwatch încărcător, traductor de presiune ulei, garmin oregon ecran, încărcător inteligent watch, incarcator garmin.

Fisa tehnica

Nume De Brand Skatolly
Origine NC(de Origine)
Cerere Grupă De Vârstă Adult
Tip Încărcătoare
Compatibilitate Accesorii
Funcția Accesorii
Limba Accesorii

Recenzii

Scrie o recenzie

Aliaj De Aluminiu Incarcator Pentru Garmin Forerunner 745/Venu Mp/Fenix6 De Siguranță, Rapid De Încărcare De Echipamente Portabile De Andocare Pentru Ceas Inteligent

Aliaj De Aluminiu Incarcator Pentru Garmin Forerunner 745/Venu Mp/Fenix6 De Siguranță, Rapid De Încărcare De Echipamente Portabile De Andocare Pentru Ceas Inteligent

Produse similare: