50PCS negru 30 ml pompa airless sticla , negru 30ml airless sticle,plastic airless sticla de 30ml, rotund 30ml pp airless sticla

Produs nou

1 Produse

In stoc

201.07lei

Distribuiti

Informatii

30ml crema BB cosmetice pompa de sticlă, 1oz rotund airless cosmetice pompa de sticle, 30ml airless sticle A. Descriere Produs & de Afișare a Imaginii:

30ml airless sticle poate fi folosit pentru a conține emulsie, ser, Crema BB și fundație etc. Aspectul Elegant și pompe fără aer design poate face formula pentru a păstra mai mult raft în timp și ingredient natural nu este de a fi oxidat.Pompă cu șurub de proiectare este mai ușor pentru completarea și utilizarea.

Articol Nr.: KZZA27-30ml

Componente: ABS Negru de bază cu clar SAN corp + PP pompa airless + ABS Negru Capac

Dimensiune: 33mm x 119mm (Diametru x Inaltime Totala)

B. Modul De Plată:

Escrow Online & T/T De Plată C. Transport Maritim On-Line Si Conditii De Atestare :

Magazinul nostru va trimite colete prin Pastravariabologa.ro Online Logistică, inclusiv DHL, TNT, EMS, FEDEX, TAXARE și alte speciale-express Logisitic serviciu etc. Am arătat reale, mărimea și greutatea, și vom alege mai economică serviciul express pentru tine, poate că nu este același lucru cu a ales Express.Nu ne vom asuma nici o responsabilitate despre diferite serviciul express!Pentru mai multe detalii si cereri speciale, pls contact cu noi on-line de trademanager.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi servicii prompte și eficiente.D.Culoare Toleranta Si Conditii De Atestare :

Magazinul nostru s-au afișat toate fotografiile luate de fotograful nostru, și am încercat tot posibilul pentru a păstra cele mai actuale și natura aspectul produsului.Dar încă nu putem garanta 100% aceeasi.Dacă nu ai putut accepta orice culoare toleranță, pls precauție pentru a achiziționa!Nu ne vom asuma nici o responsabilitate cu privire la culoarea de toleranță pentru fotografiile motiv!E. Despre Noi & Constanta/Mare/Comenzi Personalizate Furnizarea De:

Suntem împingând-o varietate de frumusete la modă produse, inclusiv Containere Cosmetice, Airless, Pompa de sticle, Pulverizare Parfum sticle Mici de Plastic, borcane și așa mai departe gol cosmetice, ambalaj de vânzare cu Amănuntul și cu Ridicata , toate produsele vor păstra furnizarea în mod constant.Desigur, orice ajungând MOQ comanda va fi amenajat pentru producția de masă ca pe cerere personalizata.Decor de matase-ecran de imprimare și de imprimare la cald este disponibil.Dacă aveți orice interogare sau design nou cerere, pls nu ezitați să contactați cu mine.

Etichete: cosmetice borcan de sticlă, lotiune pompa, negru spuma pompa airless, 50ml flacon airless, pompa airless mare, recipient airless, pulverizare airless pompe negru mult, airless borcan, airless sticla de 100 ml, pach.

Fisa tehnica

dimensiune 30ml
Material Acril
Prelucrare personalizate Da
Culoare Negru de bază clare cu corpul
Numărul De Model KZZA27-30ml
Tip De Element Sticle Returnabile

Recenzii

Scrie o recenzie

50PCS negru 30 ml pompa airless sticla , negru 30ml airless sticle,plastic airless sticla de 30ml, rotund 30ml pp airless sticla

50PCS negru 30 ml pompa airless sticla , negru 30ml airless sticle,plastic airless sticla de 30ml, rotund 30ml pp airless sticla

Produse similare: