Gamepad Wireless pentru PS3 Consola Joystick de Control Pentru PS3 Joypad Dotari Suport Bluetooth USB Pentru PC Controller

Produs nou

1 Produse

In stoc

37.43lei

-50%

74.87lei

Distribuiti

Informatii

Bluetooth Wireless Controller

Pentru PS3 controler wireless utilizeaza tehnologia Bluetooth wireless pentru joc, și controlere cablu USB pentru a perfect și în mod automat de încărcare controller pentru PS3 sistem oricând.Superior de conectare automată.Utilizarea de înaltă performanță, chips-uri, gamepad-ul în joc are o stabilitate mai bună, de înaltă precizie 360° Rockeri, întârzierea este aproape de zero, suport pentru toate tipurile de dispozitive android.Cu corpul uman curba de design, nu te vei simti obosit chiar dacă sunt dependent de joc pentru o lungă perioadă de timp!De asemenea, suport pentru PC win7/8/10, dar ai nevoie de cablu pentru a conecta.NOTĂ: USB(cablul nu este inclus)

Cum să Vă Sincronizați cu PS3?

1:puteți folosi mini cablu USB pentru a activa controlerul atunci când este pus în funcțiune pentru prima dată. 2: Conectați controlerul cu consola, apăsați butonul și trageți de cablu.Apoi, puteți să-l utilizați fără fir. 3:în Cazul în care încă nu funcționează, reporniți sau încărcați-l. 4:Dacă metodele de mai sus nu a reușit, a pus un ac în mini-gaură în partea din spate a controlerului și apăsați butonul pentru a reseta.

Cum pentru a activa/dezactiva?

PS3 controller va începe atunci când apăsați butonul rotund sau conectați-vă cu computerul prin cablu data.Se va stinge atunci când este nevoie de 5 minute după ce acesta este deconectat.Dacă nu se poate opri de lucru după o lungă perioadă de timp, vă rugăm să conectați cablul de date in calculator, apoi trageți-l afară, astfel acesta va fi oprit.

Cum Pentru a Încărca Controler PS3?

1:Conectați consola la PS3 prin cablu USB. 2:lumina roșie De pe controler ps3 va fi intermitent în timpul încărcării;lumina roșie se va stinge, atunci când complet încărcată.

Mai Multe Metode De Conectare

Acest controler Bluetooth este compatibil cu multi-platforma jocuri.Tehnologia Bluetooth astfel încât să puteți conecta la consola ps3 wireless fără întârziere.Acesta poate fi folosit pentru laptop-uri/PC win7/8/10 cu cablu de încărcare.NOTĂ: USB(cablul nu este inclus)

Construit în Vibrații

Built-in motor de vibrații pentru acest gamepad, astfel încât să puteți experimenta bucuria de joc mai bine!Puternic feedback-ul vibrații pentru o experiență de joc personalizate, Să jucătorul se simte ca sunt pe câmpul de luptă.

Consum Redus De Energie

Acest joc consola folosește de înaltă performanță de a doua generație fizice de tehnologie, de înaltă performanță 400mAh baterie cu litiu, trebuie doar să încărcați maner pentru 2 ore, poți să te joci 3-5 ore la putere maxima!Atunci când se distrează, nu-ți vei pierde entuziasmul și neputință, pentru că mânerul nu are nici o putere!Dacă nu utilizați un gamepad la timp atunci când este conectat, se va opri automat pentru 5 minute, fără nici o operație, magazin de putere pentru gamepad-ul !

Ergonomie De Proiectare

Gamepad-ul este conceput cu 3D rocker, 360° de mare precizie .Confortabil cruce, cheie de design pentru mai flexibilă și precisă direcție!Mâner Ergonomic, anti-alunecare textura, mat simt, pe termen lung prindere nu este obosit.Acest controller-stil de bucurie pad oferă controlul final pentru jocurile tale preferate.Poziționare, sensibilitatea și precizia sunt mari.

Sensibil Mare Buton

Toate controlerele a trecut strict repeta intrarile de la tastatura test, se asigura o bună performanță de la butoane , să ofere stabilitate și practic zero joc de întârziere.De înaltă calitate, sensibil la presiune, D-Pad, 360° fără zonă moartă joystick-ul, de înaltă sensibilitate și precizie butonul de acțiune, vă oferă cea mai rapidă experiență de joc

Pachet:

1 X controller wireless USB( cablul nu este inclus)

Etichete: lupta controler de joc, joystick usb, piele pentru xbox 360 fat, joystick pc, control usb, Control, bluetooth audio comutator de control, masina de control pc, gamepad wireless, controla pc-ul.

Fisa tehnica

Tip De Interfață bluetooth
Numărul De Model for ps3 console
Nume De Brand petehill
Certificare CE
Tip Gamepad-uri
Origine NC(de Origine)
Pachet Da
Compatibil Marca/Model Alte

Recenzii

Scrie o recenzie

Gamepad Wireless pentru PS3 Consola Joystick de Control Pentru PS3 Joypad Dotari Suport Bluetooth USB Pentru PC Controller

Gamepad Wireless pentru PS3 Consola Joystick de Control Pentru PS3 Joypad Dotari Suport Bluetooth USB Pentru PC Controller

Produse similare: