Silicon Robinet Extender de economisire a Apei Copii Baby-Spălare de mână Robinet extensia de Bucatarie Accesorii pentru Baie

Produs nou

1 Produse

In stoc

7.62lei

-30%

10.91lei

Distribuiti

Informatii

Vă rugăm să acorde o atenție la:

1.Livrare de trei zile și șapte zile de livrare nu înseamnă că poți primi mărfurile în termen de trei sau de șapte zile de la plasarea comenzii.Pentru că platforma va oferi comerciantului un stoc data, pe care le puteți vedea atunci când plasarea unei comenzi.Vă rugăm să plasați comanda în funcție de situația dumneavoastră actuală.

2.DACĂ te întâlnești orice fel de problema ( Înainte de preluarea comenzilor ; în Timpul preluarea comenzilor ; După luarea comenzilor ), vă rugăm să conectați cu SERVICIUL nostru pentru CLIENȚI.

· Despre problema cu discount , prețul.

· Despre stoc , logistic și timpul de livrare.

· Despre După-servicii post-vânzare ( de rambursare , și de soluționare ) .Te rog

conectează-te cu serviciul clienți înainte de a lua măsuri.

· En-gros și Dropshipping sunt binevenite.

Descriere:

De înaltă elastic universal silicon robinet extender

Copiii dvs. întotdeauna stropi de apă peste tot, atunci când își spală mâinile?Mereu umed de lângă piscină, provocând mucegai margini?

Atunci ai putea avea nevoie noastră artefact robinet extender cu costul ridicat de performanță, care vă pot ajuta să păstrați chiuveta uscat și pentru a preveni mucegai.

Caracteristici:

1. De înaltă calitate material: 100% nou silicon de înaltă calitate, durabil, ușor de mucegai și putregai.

2. Proiectarea a două puncte: proiectarea a două găuri de apă.Cel mai mic este folosit atunci când spălat pe mâini și legume, în mod normal, iar cea superioară poate fi folosit pentru gargara, de spălat și de samponare.Cu ea, nu mai este necesar să se reducă față la chiuveta.

3. Convenabil de instalare și demontare: poate fi montat sau demontat fara unelte, care este convenabil de a transporta, atunci când călătoresc.

4. Elasticitate buna: are elasticitate buna si poate fi folosit pentru aproape toate robinet modele de pe piață.

Acesta poate ajuta copilul să se spele pe mâini cu ușurință și în mod corect, a face apa mai aproape de copil, face copilul să se încadrează în dragoste cu spălatul pe mâini și stai departe de bacterii

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

Produse: silicon robinet extender

Material: silicon

Culori: albastru, roz și verde

Dimensiune: 7*3.3*3 cm (ca în imagine)

Greutate: 17.6 g

Aplicabile: toate tipurile de robinete în casă

Bine ati venit la magazinul nostru.Scopul nostru este de a crea o familie mai bună a mediului.Produsele noastre garanta 100% de brand nou și de înaltă calitate.Vă rugăm să nu ezitați să cumpere!

Pachetul Inclus:

1X robinet extender

Tenga en cuenta que:

1.3 días de entrega y 7 días de entrega nu significa que usted recibirá los productos dentro de 3 o 7 días de su pedido.Debido a que la plataforma le dará al comerciante una fecha de inventario que usted puede ver cuando hace su pedido.Por favor, haga su pedido de acuerdo un su situație reală.

2. por favor, póngase en contacto con nuestro servicio de atención al cliente en caso de cualquier problema (antes, durante o después de recibir el pedido).

· întrebări sobre descuentos, precios.

· sobre el inventario, la logística y los plazos de entrega.

· sobre el servicio posventa (reembolsos, disputas).Por favor

Póngase en contacto con el servicio de atención al cliente antes de tomar medidas.

· bienvenido al por mayor y una pieza de pelo.

Etichete: mare baie robinet bazin, squier, extensibil cu apă de la robinet, baie de produs, robinet chiuveta, taoismul chinez, băiat fată spălare de mână, baie cabina de duș, robinet de bucătărie, drăguț apa de la robinet extensie.

Fisa tehnica

Nume De Brand HAIMAITONG
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Silicon Robinet Extender de economisire a Apei Copii Baby-Spălare de mână Robinet extensia de Bucatarie Accesorii pentru Baie

Silicon Robinet Extender de economisire a Apei Copii Baby-Spălare de mână Robinet extensia de Bucatarie Accesorii pentru Baie

Produse similare: