Timer Blocare Recipient Multifuncțional Timp De Blocare Cutie De Gunoi Nici O Baterie

Produs nou

1 Produse

In stoc

132.78lei

-45%

241.46lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1、de Înaltă calitate Material: de data Aceasta cutie de blocare este din clasa alimentare ABS material puternic, durabil și ușor de curățat.

2、Versatil Blocare Bin: timp de blocare cutie ajută în mod eficient controlează și gestionează timpul, control telefon mobil dependenta, previne fumatul excesiv, în mod rezonabil, controlează gustare de timp, controale jucării și gamepad-uri de copii pentru a oferi un nou mod de a ajuta copilul sa dezvolte obiceiuri bune.

3、Deblocarea Design: Nici un complex de operațiuni, doar seta ora, atunci când timpul setat este atins, cutie de blocare se va deschide automat.Atunci când cutia este blocat, acesta nu poate fi deschis, astfel încât vă rugăm să setați un interval de timp rezonabil.

4、vă Rugăm să Rețineți: Cel mai lung timp de setare - 999 de ore 59 de minute și 59 de secunde, cel mai scurt - 1 minut, caseta se va deschide automat după ce timpul setat este atins.

5、Preveni Dependenta de Fumat: Utilizați această etanș timer blocare container pentru a dezvolta obiceiuri bune și de blocare în dependență de elemente, cum ar fi țigări, jucării, telefoane mobile, snacks-uri, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: Electronic Timp De Blocare Cutie

Material: ABS

Culoare: alb, negru, albastru

Dimensiune: aproximativ 16,5*14.5 cm/6.50*5.71 în

Alimentare: 2 baterii AAA (nu sunt incluse)

Vă rugăm să setați un interval de timp rezonabil: Cel mai lung timp de setare: 999 de ore 59 de minute și 59 de secunde, cel mai scurt de 1 minut, caseta se va deschide automat atunci când timpul setat este atins.

Lista De Ambalare:

1*Timer Box (fara baterie)

1*Cablu

1*Instrucțiuni

Note:

Dacă acumulatorul nu este instalat sau mort, după blocare, vă rugăm să conectați cablul de încărcare imediat.Atunci când ecranul este pornit, apăsați H și M butoane în același timp, pentru a debloca cu succes.

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, pot exista unele diferențe de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: mici de blocare container, cutie de blocare, timp de blocare, time plastic lock, electrice de putere timer, j8 mini telefon, telefon închisoare, tupper, 400V, container timer.

Fisa tehnica

Tip 1 Multifuncțional timp de box
Utilizarea Alimente
Caietul de sarcini Other
Suport Picătură De Transport Maritim/ En-Gros
Numărul De Model Timp De Blocare Container
Produs Organizator De Birou
Tip Timp De Electronice De Blocare Cutie
Timp de box Timp De Blocare Cutie
Caracteristică Aprovizionat
Technics Lucios
Material Alte, ABS
Stil Modern
Forma Runda
Origine NC(de Origine)
Sarcina Alte
Grilaj De Cantitate 1
Capacitate 12L

Recenzii

Scrie o recenzie

Timer Blocare Recipient Multifuncțional Timp De Blocare Cutie De Gunoi Nici O Baterie

Timer Blocare Recipient Multifuncțional Timp De Blocare Cutie De Gunoi Nici O Baterie

Produse similare: