1buc Artificiale Frunze de Eucalipt Tulpini Eucalipto Ramuri de Plante Artificiale pentru Buchete de flori de Nunta de Vacanță Verdeață Decor

Produs nou

1 Produse

In stoc

3.16lei

-39%

5.25lei

Distribuiti

Informatii

Măsură de precauție

Dacă sunteți într-o grabă, vă recomandăm să alegeți Pastravariabologa.ro standard de transport maritim sau ePacket, vor fi mai rapid.

1. "China Post General Pachet Mic Plus" și "Yanwen Economice Air Mail" nu au informații de urmărire

2. "Pastravariabologa.ro Standard de Transport maritim" sau "ePacket" sau "China Post Air Mail" a de urmărire informații.

3. Vă rugăm să nu vă imaginați dimensiunea produsului, dimensiunea specifică este precizat pe pagina de informații detaliate.Sau întrebați-ne.Vă rugăm să se uite cu atenție și să cumpere.Multumesc.

4. Toate produsele noastre este personalizat manual astfel încât nu putem face fiecare în aceeași mărime.Deci măsurare doar numai pentru referință.

5. Șeful acest produs este instalat manual.Dacă o picătură, reintroduceți-l

6. Pls verificați cu atenție adresa de livrare și informații, astfel încât să puteți primi bine pe timp.

7. Pentru că fiecare ramură este prea lung, vom îndoiți-le pentru pachet.Cand voi primi produsul, se îndreptă el!Acesta nu va afecta aspectul!

Feedback-ul:

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul, ne va fi foarte recunoscător (descrierea proiectului 5 stele, comunicare 5 stele, transport timp de 5 stele).

2. Dacă produsul primit este deteriorat sau stilul este greșit, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, în primul rând, vă rugăm să ne contactați, vom rezolva și de a găsi cea mai bună soluție, satisfactia dumneavoastra este motivația noastră de a face mai bine.

FAQ

Q: Cum pot plăti pentru meu de cumpărare?

O: Alipay(escrow),Card de Credit sunt acceptate.

Q: Când va pentru a fi trimis?

A: Ne va livra produsele în termen de 3 zile dupa ce ai facut plata.(Vacanță cu excepția).

Dacă nu ați primit un ordin.

Vă rugăm să ne contactați și putem rezolva toate problemele tale.

Te rog nu deschide disputa și să dea un feedback-ul rău

Q: Dacă există mai multe întrebări

O: Contact cu noi sau de a face un mesaj de la comanda.

Etichete: bonsai, mare eucalipt, artifici de flori, amarillo, fleurs, verde pu, ins plante artificiale, artificiale feriga perete, ghirlanda de toamna, decor acasă.

Fisa tehnica

Prelucrare de personalizare Dacă
Material Mătase
Procesul Semi-manuale și semi-mecanic
Stilul De Plante sucursala
Numărul de Pc-uri 1 buc
Este un cadou Dacă
Plasarea Desktop
Origine NC(de Origine)
Tip Alte

Recenzii

Scrie o recenzie

1buc Artificiale Frunze de Eucalipt Tulpini Eucalipto Ramuri de Plante Artificiale pentru Buchete de flori de Nunta de Vacanță Verdeață Decor

1buc Artificiale Frunze de Eucalipt Tulpini Eucalipto Ramuri de Plante Artificiale pentru Buchete de flori de Nunta de Vacanță Verdeață Decor

Produse similare: