NSK Tip Panamax cuplul cap Dentare de aer de mare viteză turbină de mana 2/4 gaura

Produs nou

1 Produse

In stoc

65.95lei

-1%

66.62lei

Distribuiti

Informatii

Lista de pachete: 1pcs ce ați alege

Imagini Detaliate

Certificari

Plata

T/T de transfer /western union / paypalaccepted.

Termeni de vânzări

Cumpărător internațional-vă Rugăm să Rețineți că taxele de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/buyi ng.

Feedback-ul

Va oferim 100% mulțumit cu achiziția dvs.!

Am postat feedback-ul pozitiv pentru tine și sper că va face același lucru pentru noi.

Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să da-mi o sansa, si voi face orice eforturi mari pentru a rezolva.

Despre noi OAODental Equipmentis o întreprindere profesionist, care este specializată în cercetarea și dezvoltarea, producția și comercializarea de echipamente stomatologice.

Principalul nostru de produse include de Înaltă și Joasă viteză de mana, LED lampa foto, Detartraj, Stomatologie unitate, Medicilor Scaun, fără Ulei, compresor de aer, Guta cutter, tratament Endodontic, Intra-orale camera, Micro-motoare, Stomatologie, lămpi, Sterilizator si accesorii stomatologice etc.

"Calitate superioară, preț rezonabil și servicii satisfăcătoare" este principiul nostru.Suntem sincer cu nerăbdare să coopereze cu companii din întreaga lume pentru beneficiul reciproc de cooperare de afaceri cu un viitor strălucit!

Etichete: dentare șmirghel, 4 găuri dentare piesa de mana cu led, ejectorul de saliva, durr dental furtun de aspirație, contra unghi de mana, ata dentara titular, implant dentar, amazfit bip ecran, dentare turbin, piesa de mana nsk.

Fisa tehnica

Commodity Quality Certification 3C
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand deasin

Recenzii

Scrie o recenzie

NSK Tip Panamax cuplul cap Dentare de aer de mare viteză turbină de mana 2/4 gaura

NSK Tip Panamax cuplul cap Dentare de aer de mare viteză turbină de mana 2/4 gaura

Produse similare: