Flagnshow Cipru Pavilion Una Bucata 3X5 METRI Agățat de Poliester Națională Cipriotă Banner cu Garnituri de Alama

Produs nou

1 Produse

In stoc

12.82lei

Distribuiti

Informatii

Material De Calitate:

Fabricat din Poliester Rezistent UV, Decolorare Resistan și chimice de deteriorare, Garnituri de Alama, vă veți simți valoare pentru bani.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 3X5 FT Din cauza diferitelor metode de măsurare, pot exista unele abateri de la dimensiuni.Două laterale garnituri pentru agățat.

Proces:

Folosind ecran de mătase tehnologie de imprimare, imprimare față-verso.

Mai Puternic Antet:

Puternic antet cu dublu grele cusatura fixe steagul, mai stabil fundația pentru butoniera, nu este ușor să se rupă în vânt.

După Vânzare Servic:

Dacă aveți orice întrebare pentru Steagul nostru, atunci când îl primiți,inclusiv calitatea, cantitatea și pachetul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, echipa Noastră de service vă va răspunde în termen de 24 de ore.

Pachetul Include:

Flag * 1BUC

COMANDA & LIVRARE

Vă rugăm să asigurați-vă că toate informațiile de contact sunt corecte, elementul va fi trimis de informații în mod direct.Elemente generale vor fi expediate în termen de 48 de ore lucrătoare după plata verificate de Pastravariabologa.ro.Noastre de transport gratuit prin Cainiao Super Economia Globală de servicii, de obicei, costă 25~55 de zile pentru principalele țări.Daca e urgent, vă rugăm să alegeți premium serviciile express pentru a evita întârzieri.

IMPORT VAMALE ȘI FISCALE LOCALE

Cumpărătorul ar trebui să plătească taxe de import și taxele de destinație județean, DACĂ EXISTĂ.Noi ne ocupam de transport numai.Prețul nostru și taxa de transport maritim nu includ taxe de import și impozite din țara de destinație.

RETURNARE ȘI RAMBURSARE

Magazin cu încredere și de încredere!Noi oferim 15 zile nici un motiv de a reveni și politica de rambursare pentru a proteja beneficiul dumneavoastră.Dragostea sau banii înapoi!Sper că vă veți bucura de cumpărare!

Orice întrebări, vă rugăm să contactați-ne cu un mesaj, echipa noastra de service va răspunde cât de curând!

Etichete: 3x5, original keeppower, anime banner, 120gb kingspec, dominica pavilion, banner ziua de nastere, catalonia pavilion, banner-o singură bucată, banner flag, îngust, cu steagul american.

Fisa tehnica

tesatura Poliester
Origine NC(de Origine)
Utilizare Decor
Stil Agățat
Nume De Brand FLAGNSHOW
Steaguri Si Bannere Material Poliester
Tip TIPĂRITE
Catarg Material Nici unul
Numărul De Model cipru pavilion

Recenzii

Scrie o recenzie

Flagnshow Cipru Pavilion Una Bucata 3X5 METRI Agățat de Poliester Națională Cipriotă Banner cu Garnituri de Alama

Flagnshow Cipru Pavilion Una Bucata 3X5 METRI Agățat de Poliester Națională Cipriotă Banner cu Garnituri de Alama

Produse similare: