În 2020, cele mai Noi Blueteeth Controller Joystick Gamepad Pentru Nintend Wii U Pro Cu Cablu USB Trigger Wireless Game Pad Controller

Produs nou

1 Produse

In stoc

23.61lei

-29%

33.27lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Descriere Produs

În timp ce Wii U GamePad și Wii Remote pentru un interesant și diferit pentru a juca jocuri.Unele jocuri, cum ar fi Super Smash Bros Wii U, lucra mai bine cu un controller standard ca Wii U Pro controller.Wii U Pro gamepad este asemănătoare cu cea standard de controlorii de pe alte console de jocuri video, dispunând de un design ergonomic, două stick-uri analogice, și o varietate de butoane și declanșează.Similar cu principalele GamePad controller, Wii U Pro WUPARSKA controller, de asemenea, caracteristici de Putere, Home, Selectați, și butoane de Start.Regulatorul dispune de o baterie reîncărcabilă cu un enorm 80 de ore de conducere, ceea ce înseamnă că puteți juca Super Smash Bros. sau Mario Kart 8 toată noaptea, fără a fi nevoie să vă faceți griji despre controller scurge de suc.

Descriere Produs

Notă: Aceasta este a 3-a Parte a produce de înaltă calitate.

Caracteristici

* Este de o mare precizie controller pentru Wii U

* Bluetooth Wireless - Bluetooth Tehnologia Bluetooth vă permite un control continuu

* Opera ușor și rapid

* Confortabil de a deține, chiar și în timpul sesiunile extinse de joc

* Caracteristica dual analog sticks si ergonomic buton layout

* Compatibil cu Wii U de sistem sau jocuri

Cum să-wor k

1. Rândul său, pe Wii U. în Timp ce pe Wii U Meniu, apăsați Butonul de SINCRONIZARE de pe Wii U Consola pentru a afișa controller ecranul de conectare .

2. Apăsați butonul de SINCRONIZARE de pe consola din nou, până când ecranul afișează tip de controler care doriți să vă asociați.

3. Apăsați butonul de SINCRONIZARE de pe Wii U Pro Controller.

4. Urmați instrucțiunile de pe ecran.

5. Jucătorul LED-ul de pe controller se va aprinde atunci când asocierea este completă.Jucătorul LED-ul indică numărul de jucător al operatorului în prezent în uz.

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini

Culoare: Negru

Material: Plastic

Dimensiuni: 4.33 x 6.3 x 1,5 " / 11 x 16 x 3.8 cm (L x W x H)

Greutate: 7.9 oz / 224 g

Pachetul Inclus:

Pachetul Include

1 * Wireless Pro Controller pentru Wii U

1 * Cablu USB de Încărcare

Notă: Până la șase Telecomenzile Wii și/sau patru Wii Pro Controlere pot lucra împreună cu Wii U, folosind fie senzorul de striptease pe Wii U GamePad sau sensor bar.

Etichete: wii u games joacă, vibrator titular, wiiu gamepad cablu, 8bitdo, masca rece pentru fata, gamepad usb, pad pro wii, pro controller thumb grips, guitar hero pc, frâna de mână pentru pc.

Fisa tehnica

Compatibil Marca/Model nintendo
Origine NC(de Origine)
Nintendo Model wii
En-Gros,Dropshipping Suport
Certificare Nici unul
Nume De Brand choifoo

Recenzii

Scrie o recenzie

În 2020, cele mai Noi Blueteeth Controller Joystick Gamepad Pentru Nintend Wii U Pro Cu Cablu USB Trigger Wireless Game Pad Controller

În 2020, cele mai Noi Blueteeth Controller Joystick Gamepad Pentru Nintend Wii U Pro Cu Cablu USB Trigger Wireless Game Pad Controller

Produse similare: