AUTO KEGAN Fata Huse Auto Set de Sexy Fata se Potrivi cele Mai multe Vehiculului Masini Camion SUV Van Pentru Fiat 500 Mercedes W203 Housse Voiture

Produs nou

1 Produse

In stoc

33.89lei

-32%

49.84lei

Distribuiti

Informatii

modname=ckeditor

Vă rugăm să verificați capacul scaunului instala manual înainte de a instala.Dacă nici un manual sau nu știi cum să instalați , vă Rugăm să contactați cu noi.Ne puteți trimite manual imagini și video de a instala.

Ai de ales 1buc sau 2 buc

Pachetul Inclus:

2 x Scaunului din Față sau 1 x Scaun Față

Caietul de sarcini:

Materialul: fibre de Poliester

Model: Animal; Craniu; Floarea-Soarelui; Etc...

2 Opțional Model: #1 / #2

Potrivit aplicare: se aplică la cele mai multe scaune de masina de pe piață.

Funcție: de înaltă calitate, capacul de scaun tesatura respirabil, se simt confortabil, anti-murdare, rezistente la uzură, ușor de curățat, nu se încadrează.

Caracteristici:

● Utilizarea de înaltă calitate capac scaun tesatura respirabil, se simt confortabil, rezistent la uzura, usor de curatat, nu se încadrează.

● Caracteristici inovatoare țesături și modele.

● Actualizați aspectul de vechi sau murdare locuri.

● Împiedică divizarea, pete, decolorare, murdaria si parul de animale.

● Ușor de instalat și potrivit pentru cele mai multe locuri.

● Vara nu va fi prea cald, iarna nu va fi prea rece, patru anotimpuri general avansat husa scaunului.

1. Acceptam toate metodele de plată acceptate de Pastravariabologa.ro.2. En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.Pentru en-gros, noi va oferim reducere de pret.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va lăsa nici o informație despre noi, dacă doriți să.LIVRARE:1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Vă rugăm să lăsați-ne un număr de telefon disponibil și codul poștal.Este necesar de China Post Office.În caz contrar, coletul va fi respins! 2. Toate articolele vor fi expediate în termen de 3 până la 5 zile lucrătoare.TIMP DE LIVRARE: 1. Normal timpul de livrare este prezentat mai jos.Dar nu putem garanta timpul de livrare.

Există și alte produse din magazinul nostru.Bine ati venit pentru a cumpara

Etichete: baseus seat gap organizer, huse auto mercedes 220, crafter huse, tablon mercedes accesorii, huse auto set universal de direcție, vab, semi bacquet scaun auto acoperi, masina de acoperire pentru seat, masina de acoperire rezistent la apa, masina a acoperi scaunul set.

Fisa tehnica

Articol Greutate 0.6kg
Tip De Element Huse De Scaun Si Sprijina
Mfg Număr De Serie imprimarea scaun auto acoperi
Element De Lungime 30cm
Înălțime Element 8cm
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Lățime Produs 20cm
Tip De Material Flocking Pânză
Caracteristici Speciale De Stocare Și De Ordonare A, Funcția De Bază
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

AUTO KEGAN Fata Huse Auto Set de Sexy Fata se Potrivi cele Mai multe Vehiculului Masini Camion SUV Van Pentru Fiat 500 Mercedes W203 Housse Voiture

AUTO KEGAN Fata Huse Auto Set de Sexy Fata se Potrivi cele Mai multe Vehiculului Masini Camion SUV Van Pentru Fiat 500 Mercedes W203 Housse Voiture

Produse similare: