ABCD 4 Chei Breloc Wireless 433Mhz Control de la Distanță Modul Receptor Transmițător RF Electric Clonarea Poarta, Usa de Garaj Pentru Casa

Produs nou

1 Produse

In stoc

17.32lei

-6%

18.45lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate!

Clonarea chip tipuri:

2260(PT2260,SC2260,LX2260,HX2260); 2262,(PT2262,SC2262,LX2262,HS2262,HX2262),PT2264,PT2240(LX2240),1527( EV1527,HS1527,HX1527 ),FP527,CS5211,SMC918,SMC926,AX5026,AX5326-3,AX5326-4,HT600,HT680,HT6207,HT6010,HT6012,HT6013,HT6014,HT12D, HT46F49E, PIC16F629,PIC16F630 și așa mai departe.Diferite producatorii de cipuri au diferite prefixe chip model, atâta timp cât digital parte a cip poate fi de același model.

Notă:

Noi, de obicei, nu se recomanda copierea unui cod de rulare chip, pentru că există multe incertitudini atunci când copierea unui cod de rulare chip.Când copierea unui cod de rulare cip de control de la distanță, nu este posibil să se determine dacă telecomanda cu cip este un cip de criptare.Prin urmare, nu recomandăm copierea de rulare de cod de la distanță de control.

Utilizați pașii de mai jos:

1. Cod clar: două degete, în același timp, mențineți apăsată tasta de deblocare și blocare cheie; LED-ul clipește rapid de 3 ori în 2 secunde; unul dintre degetele (de altă parte nu pot să merg), și de a folosi apoi pierde degetul să faceți clic rapid de trei ori în libertate butonul până când LED-ul luminează intermitent rapid; cele două degete poate elibera, apoi apăsați orice tastă de control de la distanță; când LED-uri lumina se stinge, înseamnă clar codul de succes(patru chei de gol); dacă după ce apăsați orice buton de pe telecomanda, lumina este încă aprinsă, indică faptul că codul nu a fost eliminate cu succes.Ai nevoie de a re-clar, și numai compensare cu succes codul clonarea poate fi de succes.În mod clar și clona de cod.

2. Copie: mâna stângă a lua de control de la distanță, cu mâna dreaptă ținând nostru clonat de control de la distanță și să păstreze două de control de la distanță cât mai aproape posibil; apăsați mai întâi tastele de două telecomenzi în același timp; în aproximativ 2 secunde, LED-ul va clipi rapid de 2 ori; după o secundă, indicatorul luminos clipește și lasă-ți degetele, și apoi apăsați tasta după studiu de succes, lumina continuă, ceea ce înseamnă că prima cheie cod de la distanță de control a fost copiat de la alt control de la distanță; aceeași metodă poate fi utilizată la rândul său pe cea de-a doua cheie, cea de-a treia cheie...în Cazul în care copia este de succes, funcția de control la distanță este aceeași ca potrivire de control de la distanță.

3. Restaurare: atunci Când accidental șterge copia de control de la distanță de cod, puteți apăsa simultan copia de control de la distanță de partea de jos două chei, lumini cu LED-uri va clipi repede, să mergem după apăsarea oricărei taste, lungă de lumină, acest lucru Indică faptul că codul de control de la distanță este restabilită.Înainte de a utiliza copia de control de la distanță, asigurați-vă că pentru a elimina codul existent de control de la distanță.

4. Cum să se ocupe cu situația în care unele dintre tastele de control, restul nu pot controla?Puteți utiliza clar și de a restabili funcționarea, operațiunea specifică este după cum urmează:

(1) primul cod clar;

(2) după compensare cod, copia nereușită cheie din nou, și nu este nevoie pentru a copia butoanele de odihnă;

(3) și apoi șterge codul din nou;

(4) restabilirea cod; în acest moment, chei care nu au fost copiat cu succes sunt acum reglementate de noile coduri, și tastele care au copiat cu succes sunt acum păstrate.Dacă nu există nici o copie după cea de-a doua copie a cheilor, repetați pașii de mai sus din nou și din nou, până când toate cheile sunt copiat cu succes.

Măsuri de precauție:

1. Selectați controlul de la distanță al condiție: funcția de control la distanță este normal, control de la distanță chip este la fel sau compatibil, control de la distanță frecvența de operare la fel.

2. Control de la distanță pot doar copia codul fix, afla codul chip și o parte din single-chip de control de la distanță (poate copia modelul cip vedea copyable tipul de chip).

3. Două-mod control de la distanță, rolling code control de la distanță, cu un singur cip de criptare program de control de la distanță nu pot fi copiate.Cum ar fi HCS200, HCS201, HCS300, HCS301 și așa mai departe.

4. Înainte de a copia de control de la distanță, asigurați-vă că codul existent pe control de la distanță a fost eliberat și verificați ca codul este eliminate cu succes.În caz contrar, acesta nu poate fi copiat.

5. Asigurați-vă că telecomanda are suficientă energie, distanța dintre cele două telecomanda cu atât mai bine!În cazul în care copia distanța este prea aproape pentru a comuta la diferite unghiuri pentru a copia.Apăsați și țineți apăsat butonul de pe telecomandă pentru a trimite semnal complet normal, iar apoi apăsați butonul de pe telecomandă pentru a asigura că funcția este complet copiate.

Caietul de sarcini:

Model: LZ-030

Metoda de ambalare: sac sigilat (cu manual de limba engleză)

Tensiune de lucru: DC12V (1 pc de 2032 baterie)

De lucru curent: 10mA@12V

Radiații putere: 10mw@12V

Frecvența de transmisie: 433 MHZ

Distanta de transmisie: 100-150M (și deschis, sensibilitatea dispozitivului de primire este negativ 100dbm)

Etichete: 433 rf, timp de control de la distanță pentru aparate de, signstek transmițător fm, 423 mhz control de la distanță, usa de garaj controler de la distanță, cheie lanț, Transmițător 433, cheie auto filtru, bmp280, cc2531.

Fisa tehnica

Suport Epacket/Rapid De Transport Maritim Suport Cu Amănuntul
Sprijin APP No
Numărul De Model Remote control
Pachet Da
Comunicare Wireless RF
Certificare Nici unul
Model LZ-030
Nume De Brand centechia
Suport Dropshipping Sprijin En-Gros
Frecvența 433 MHz
Utilizarea pentru Masina
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

ABCD 4 Chei Breloc Wireless 433Mhz Control de la Distanță Modul Receptor Transmițător RF Electric Clonarea Poarta, Usa de Garaj Pentru Casa

ABCD 4 Chei Breloc Wireless 433Mhz Control de la Distanță Modul Receptor Transmițător RF Electric Clonarea Poarta, Usa de Garaj Pentru Casa

Produse similare: