Plastic Animale De Companie Gunoi Scoop Litiera Pisicii Lopata De Companie Curatenie Instrument De Pisica De Nisip Pisici Câini De Toaletă Produse De Curățenie Cat Consumabile 1 Buc

Produs nou

1 Produse

In stoc

9.12lei

-38%

14.95lei

Distribuiti

Informatii

Descrieri:

1 din Plastic animale de Companie Gunoi Scoop Litiera Pisicii Lopata de Companie Curatenie Instrument de Pisica de Nisip Pisici Câini de Toaletă Produse de Curățenie Cat Consumabile 1 Pc vă Ajuta să vă curățați de companie deșeuri cu ușurință.Păstrați animalele de companie departe de un mediu murdar.Este practic și convenabil.Material gros,foarte puternic,nu este spart, nu este absolut plastic moale; Gaura de scurgere sau plasă de design, potrivit pentru toate tipurile de pisici; materiale Plastice PP,face nici un rău pentru animale de companie,PP materialele plastice sunt materiale de multe jucăriile copil,face absolut nici un pericol pentru animalele de companie.puteți să fiți siguri.Caietul de sarcini: Nume: Plastic Pet Gunoi Scoop Material: Plastic Culoare: Roz,Galben-Verde,Albastru Design: Gaura Mare,Mică Gaură Caracteristici: Stil Goale, Ușor, Durabil, Ușor de Curățat Pachetul Include: 1 buc x din Plastic animale de Companie Gunoi Scoop [CURAT DEPARTE de LITIERA PISICII]- -Dacă casa ta conține cat litiere atunci știi cât de important este să păstrați-le curate și proaspete.Schimbarea litiera pisicii tava nu a fost niciodată mai ușor cu nostru ergonomic kitty gunoi scoop. [MÂNER ERGONOMIC]- -mâner Ergonomic și suficient de largi,marimea perfecta pentru obtinerea colțuri și de a lua mari cupe, făcându-curatare litiera o briza. [GUNOI CIUR SCOOP SIZE]- -litiera pisicii lopata are o densă decalaj, care poate preveni grupuri mici de scurgeri și pentru a asigura nisip este în scădere. [UȘOR DE CURĂȚAT & STORE]- -suprafața Netedă asigură ușor de curățat-up, doar ștergându-l jos sau utilizați apă pentru a curăța.Un ciur și lopata combinate, versatil și funcționarea convenabil.Ușor de a plasa, puteți închide pe orice cârlig.Rețineți Că este manuală de măsurare, poate fi de 1-2mm de eroare.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc.

Transport

1. În mod normal, ne va trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este verificată prin Pastravariabologa.ro. 2. Dacă alegeți expres de expediere si adresa ta este definit ca zonă de la distanță prin Fedex /DHL, va trebui să plătească suplimentar $30 la distanță taxa de transport.Sau vă rugăm să ne dea un nou o adresă care nu este de la distanță.Zonă de la distanță verifica prin link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Dacă aveți orice schimbare a ordinii, vă rugăm să lăsați un mesaj în ordine. 4. Vă rugăm să verificați adresa și numărul de contact este corect, mai ales verificați codul poștal și orașul este informarea corectă ,în caz contrar coletul nu va fi nava.

Garanție

Un an de garanție pentru toate produsele, orice unitate care dovedește defecte în perioada de garanție perioada de valabilitate va fi reparat fără costuri pentru piese sau înlocuit.Utilizatorul final este responsabil pentru toate taxele de transport .Garanția nu acoperă nici întâmplătoare, accidentale sau daune indirecte, decurgand din utilizarea.

Feedback-Ul Și Rating

Apreciem afacerea dvs. foarte mult.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback Pozitiv si rating de 5 Stele.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători pentru a dezvolta afacerea noastră și să vă servească mai bine.Dacă nu sunteți mulțumit cu orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, comunicarea este mult mai eficient decât deschiderea unui litigiu.Serviciul nostru pentru clienți și suport tehnic vor face tot posibilul să vă oferim un soluția mulțumit.

Etichete: pisica ureche plug, bea apa, litiera pisicii tava, cat meme, cat lopata, cat de toaletă, litiera pisicii scoop, pisica de nisip, cabo nisip scoop, sito nisip scoop.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Numele Plastic Animale De Companie Gunoi Scoop
Material Plastic
Setați Tipul No
Culoare Roz, Galben-verde, Albastru
Design gaura mare, Gaură Mică
Caracteristică Stil Goale, Ușor, Durabil, Ușor de Curățat

Recenzii

Scrie o recenzie

Plastic Animale De Companie Gunoi Scoop Litiera Pisicii Lopata De Companie Curatenie Instrument De Pisica De Nisip Pisici Câini De Toaletă Produse De Curățenie Cat Consumabile 1 Buc

Plastic Animale De Companie Gunoi Scoop Litiera Pisicii Lopata De Companie Curatenie Instrument De Pisica De Nisip Pisici Câini De Toaletă Produse De Curățenie Cat Consumabile 1 Buc

Produse similare: