Haina cu Fermoar Barbati Om Canadiană Poarte Sacou Lung de Persoane de sex Masculin Maneca Secțiunea de Îmbrăcăminte de Moda Sacou de Afaceri Subțire Superior Liber J

Produs nou

1 Produse

In stoc

71.91lei

-48%

140.99lei

Distribuiti

Informatii

Despre livrare:

1. Globale de transport (cu excepția speciale țări)

2. După plasarea comenzii, vă rugăm să acorde o în timp.Asigurați-vă că adresa de livrare este corectă și numărul dvs. de telefon mobil este corectă.Comanda va fi livrată la adresa de livrare ai plasat comanda, iar telefonul mobil trebuie să fie ținute deschise, astfel încât express va livra la tine cât mai repede posibil.

3. Imaginea afișată nu este un element real și este numai pentru referință.

4. Serviciul timpul de transport este oferit de către transportator, cu excepția week-end și de sărbători.Timpul de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit bunurile în termen de 30 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați.Platforma noastra va face cu ea cât mai curând posibil pentru a vă ajuta să urmăriți-l.Scopul nostru este satisfactia dumneavoastra!

Reveni&service

1. De la data primirii express, aveți o platformă pentru a garanta satisfactia ta cu bunuri și servicii de returnare.Dacă dețineți element pentru mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat a fi fost folosit, și nu ne vom întoarce sau de restituire pentru tine.Nu există excepții!Costul de transport pentru retur vor fi suportate de către noi.

2. Pentru produse și servicii și de livrare expres, vă pot da feedback-ul clienților noștri servicii în timp, și serviciul nostru clienți vă va ajuta să rezolve problema cât mai repede posibil.

3. Va vom returna integral suma licitată după primirea elemente originale și de ambalare, inclusiv toate componentele și accesoriile, și atât cumpărătorul, cât și vânzătorul va anula tranzacția de la Pastravariabologa.ro.Sau, puteți alege să înlocuiți.Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Dacă ne lăsați feedback-ul pozitiv, ne-ar aprecia.Putem prezenta cupoane pentru membrii noștri, vechi și membrii pot primi cupoane de la serviciul nostru pentru clienți din timp în timp.Ne rugăm să ne contactați imediat înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem îmbunătăți satisfacția dumneavoastră.Dacă nu știm, este imposibil de a rezolva problema!Vă mulțumim pentru a face afaceri cu noi!

Etichete: slim fleece cu maneci lungi, astra gtc, opel astra j dvd auto navigatie gps, scurt hanorac fleece, multimetru xl830l, maneci scurte gumnast, maneci scurte perla, multi tester, ch341a, felinar sleeve fleece.

Fisa tehnica

Grosime Fleece
Tip versiune De sex masculin
Materiale De Captuseala De sex masculin
Linie Tip Nici Unul Nu-Liner
Origine NC(de Origine)
Guler Tip De sex masculin
Îmbrăcăminte Lungime scurt
Data De Lansare De iarnă 2022
Aplicabile gen De sex masculin
Numărul De Model gri
Sezon Primavara/Toamna
Aplicabile vârstă De sex masculin
Tip De Închidere De sex masculin
Tesatura Tip Batic
Stil Manșetă De sex masculin
Guler O-Gât
Stil stil chinezesc
Content of main fabric composition De sex masculin
Varsta Varsta 18-35 Ani
Modele De Îmbrăcăminte Cape tip
Maneca Stil Flare Sleeve
Compoziția Materialului Fibre naturale
Parte Detașabilă De sex masculin
Tip Pulovere
Model Tip cu dungi
categoria de produs De sex masculin
Decor Mozaic
Îmbrăcăminte de buzunar stil De sex masculin
Material BUMBAC
Amoy clasa De sex masculin
Cu glugă Da
Tesatura content 31% (inclusiv) - 50% (inclusiv)
Tesatura principal compoziția De sex masculin
Dacă pac De sex masculin
Lungime maneca(cm) Plin
Tesatura numele De sex masculin

Recenzii

Scrie o recenzie

Haina cu Fermoar Barbati Om Canadiană Poarte Sacou Lung de Persoane de sex Masculin Maneca Secțiunea de Îmbrăcăminte de Moda Sacou de Afaceri Subțire Superior Liber J

Haina cu Fermoar Barbati Om Canadiană Poarte Sacou Lung de Persoane de sex Masculin Maneca Secțiunea de Îmbrăcăminte de Moda Sacou de Afaceri Subțire Superior Liber J

Produse similare: