EARLFAMILY 13cm x 8,7 cm Masina Autocolant Decal de PARCARE NU GLUMA Semn de Avertizare de Siguranță Auto Laptop Decor

Produs nou

1 Produse

In stoc

6.29lei

-21%

8.04lei

Distribuiti

Informatii

Dacă mai ai nevoie, puteți să mă contactați

Suport cu ridicata / de Sprijin autocolante personalizate

Descriere: Decalcomanii stick la aproape toate suprafețele plate!doar coji de fructe și stick-ul!De lungă durată de 5+ ani speranța de viață în aer liber & 7 + interior durabilitate Decora: Camper Van, Camion, rulota, Pereți, Barca, frigider doar despre orice netedă suprafață curată!Instructiuni De Aplicare: 1. Frecati autocolant pentru a fi sigur că banda de transfer este respectat în mod corespunzător autocolant. 2. Curățați și uscați zona dorită.Autocolante se va lipi mai bine pentru a curăța suprafețele netede. 3. Elimina ceara sprijinul încet, asigurându-vă că eticheta rămâne aderat la transferul transparent caseta 4. Poziționați cu atenție eticheta în zona dorită. 5. Frecati autocolant dintr-o parte în alta, de a elimina orice bule de aer. 6. Folosiți un obiect ca un card de credit pentru a fi siguri că întreaga autocolant este pe deplin respectate la suprafață. 7. Scoateți încet banda de transfer, asigurându-vă că nici o parte din autocolant rămâne pe banda de transfer. 8. Verificați pentru bule de aer.În cele mai multe cazuri bule de aer poate fi lucrat la marginea autocolant, dar dacă nu, o pin hole va permite aerului și devin practic invizibile.Autocolant este acum fără griji!

Sfaturi De Aplicare: 1. Nu se aplica pe frig extrem sau Suprafețe încinse.Temperatura ideală trebuie să fie între 60°Si 90°F. 2. Nu atingeți suport adeziv, uleiurile din pielea ta va preveni lipirea. 3. Înainte de a aplica decal asigurați-vă că nu există nici o ceară sau produse uleioase pe suprafața Despre Decalcomanii de Vinil: Acestea sunt DIE-CUT decalcomanii adică nu există nici un fundal.Dacă există un fundal de culoare în imagine, este folosit doar ca un exemplu.Culoarea de fundal va fi culoarea de suprafață plasați eticheta de pe, sau clar, dacă ai pus pe o fereastră.Decalcomanii de vinil vin din 3 piese: 1. Stratul de sus este un transparent banda de transfer. (Deține decal sau autocolant împreună până când este aplicat) 2. Stratul de mijloc este efectiv decal sau autocolant (este prins între Cererea și Bandă Ceara Suport) 3. Stratul de jos este ceara sprijinul. (protejeaza adezivul până decal este gata de a fi aplicate) 4. Nu spălare în 24 de ore.

Etichete: nu parcați semn, cutit fals prop, frizer semn, auto racleta, fals laptop, nici un parc, frizer lampa, pericol autocolant, Parcare, autocolant ozn.

Fisa tehnica

Funcția 2 Autocolant reflectorizant rezistent la apa 3D
Funcția 1 Styling auto / Auto autocolant
Se Potrivesc Pentru masina, Bicicleta, laptop, Skateboard, Depozitare, Perete etc
Înălțime Element 0cm
Autocolant De Plasament Portbagaj
Numărul de autocolante 1 buc
Tip De Material Alte
Element De Lungime 13cm
Lățime Produs 8.7cm
Categorie Autocolante
Tip De Autocolant Caroserie
Ambalare Nu Este Ambalat
Model Număr / Literă
Tip Adeziv Sticker
Styling Personalitate
rezistent la apa Da
Design Cuvinte
Articol Diametru 0cm
Produs Fierbinte Da
Nume De Brand earlfamily
Calitate Top De Mare
Caracteristici 3D
Numele Modelului autocolant auto
Locul de Origine China (Continentală)

Recenzii

Scrie o recenzie

EARLFAMILY 13cm x 8,7 cm Masina Autocolant Decal de PARCARE NU GLUMA Semn de Avertizare de Siguranță Auto Laptop Decor

EARLFAMILY 13cm x 8,7 cm Masina Autocolant Decal de PARCARE NU GLUMA Semn de Avertizare de Siguranță Auto Laptop Decor

Produse similare: