De Brand Nou Biciclete Biciclete Plat Kit De Reparare Anvelope Anvelope De Reparare Autocolante Convenabil Biciclete Anvelope Set De Patch-Uri

Produs nou

1 Produse

In stoc

14.78lei

-39%

24.23lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1、Pachetul Include: Vei primi 30 de anvelope biciclete kituri de reparații, inclusiv 12 rundă de biciclete anvelope patch-uri, 12 dreptunghiulară biciclete anvelope patch-uri, 2 anvelope pârghii și 4 metal fișiere.Kit-ul este de ajuns pentru tine de a aplica și de a înlocui.

2、Repara Anvelopa Imediat: auto-adeziv anvelope de biciclete pot fi ușor lipite la puncție parte de anvelope pentru biciclete; în scopul de a realiza auto-adeziv funcție, nu aveți nevoie pentru a lipi orice lipici; repararea anvelope de biciclete este foarte convenabil.Plasturele este lumină în greutate și pot fi ambalate într-o pungă pentru a preveni brusc accidentele de bicicletă.

3、Reale Dimensiune: diametrul rotund tub de biciclete, patch-uri este de aproximativ 1 inch; dimensiunea dreptunghiulară biciclete tub de patch-uri este de aproximativ 1,4 x 2.1 inch; două forme și mărimi diferite de biciclete tub de patch-uri sunt de ajuns pentru tine de a alege; aceste două forme sunt Concepute pentru diferite dimensiuni de perforații care apar pe anvelope de biciclete.

4、Bun Material: auto-adeziv biciclete benzii de rulare filmul este realizat de PE material, care este suficient de rezistent pentru a fi lipit, după patch-uri sunt lipite pentru a perforat parte, ei vor să adere ferm la anvelope.

5、Ușor de Utilizat: bicicleta kit de reparare anvelope este convenabil pentru tine să opereze de unul singur; ai nevoie doar de a utiliza un fișier metal pentru a lustrui perforate parte și curățați suprafața lustruită, și apoi lipi plasturele ferm pentru a perforat parte.

Caietul de sarcini:

Material: PE

Culoare: așa cum se arată

Dimensiuni:

Runda de patch-uri: aproximativ 1 centimetru în diametru

Petic: aproximativ 1,4 x 2.1 inch

Detaliate de utilizare:

1. Verifica și de a găsi perforat pe partea de anvelope de biciclete.

2. Utilizați o pilă pentru a lustrui perforate parte.

3. Utilizarea unor instrumente pentru a curăța piese de lustruit pentru a se asigura că lustruit părți sunt libere de praf, murdărie și apă.

4. Loc de patch-uri în centrul găurii și apăsați ferm de la centru spre exterior pentru a se asigura că plasturele nu are bule sau riduri.

5. După câteva minute, umple anvelope de biciclete cu aer.

Lista De Ambalare:

12*Tur De Biciclete Anvelope Patch

12*Dreptunghiulară Biciclete Anvelope Patch

2*Levier

4*Fișier Metal

Notă:

1. Dimensiunea cauciucului-gratuit biciclete tub interior de patch-uri este mic, și puteți să-l plasa într-un rucsac, geanta, sau geantă de mână, în orice moment pentru a preveni bicicletă de a fi străpuns dintr-o dată.

2. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

3. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: reparații de biciclete set, bicicleta trusa de scule, ac de păr japonez, una bucata capac pentru xiaomi redmi note, biciclete, 200x50 anvelope, bicicleta kit de instrument, mtb instrument, bicicleta patch, transportator copil eșarfă.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Caracteristică 2 convenabil
Tip Tire Repair Kits
Caracteristică 1 Reparații Anvelope Autocolante
Picătură de transport maritim Suport

Recenzii

Scrie o recenzie

De Brand Nou Biciclete Biciclete Plat Kit De Reparare Anvelope Anvelope De Reparare Autocolante Convenabil Biciclete Anvelope Set De Patch-Uri

De Brand Nou Biciclete Biciclete Plat Kit De Reparare Anvelope Anvelope De Reparare Autocolante Convenabil Biciclete Anvelope Set De Patch-Uri

Produse similare: