SG Noul Joc The Elder Scrolls Inele On-line Elsweyr Anillo Bărbați Femei Figura Inel Pentru Doamna Fată de Bijuterii Cadou

Produs nou

1 Produse

In stoc

5.83lei

-45%

10.62lei

Distribuiti

Informatii

Material: aliaj de zinc

dimensiune: 2.2*1.7 cm (1 cm = 0,394 in)

greutate: 11.4 g

Ambalare: OPP sac, de ambalare mod independent, Rapid Express: Pentru>150$ DHL/FEDEX/UPS/EMS.Despre Dropshipping :

Vă recomandăm să alegeți ePacket și de Transport maritim Standard Pastravariabologa.ro aceste două metode logistică.Aceste două logistică nu sunt incluse în nici pretul de mai sus!

Întrebări de la clienți 1. Cum să păstrați de urmărire cu coletul meu?Puteți verifica informațiile dvs. de transport maritim de la următorul link cu tracking no : www.17track.net/en ( copiați-l în browser-ul). 2. En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.Pentru en-gros, va vom oferi reduceri sau livrarea gratuita pe baza de cantitatea pe care doriți să comandați.Timpul de transport este de aproximativ 3-7 zile lucrătoare.(Dacă doriți să ne desemnat pentru al treilea partid, putem livra marfa la client direct!Vă rugăm să fiți siguri și încredere în noi, nu Ne lasă nici o informație despre noi.) Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 3. Există orice taxe vamale?De obicei ne declare cel mai mic pret, pentru a evita taxele vamale.Din cauza diferitelor politici naționale în diferite țări, taxele vamale ar fi cumpărătorilor cont.Prin urmare, vă Rugăm să lăsați-ne un mesaj atunci când achiziționați pentru a ne spune cât de mult puteți plătit taxele vamale. 4. Are culoarea vină sau să dezactivați negru?Realizate din materiale de înaltă calitate din Aliaj de zinc, de durată și Anti-decolorare, protecția mediului, confortabil și ușor de purtat, alergie gratuit garantat. 5. Există orice problemă cu privire la dimensiunea?Te rog, strict în conformitate cu noastre de măsurare metoda de a cumpăra. 6. Produsele pot fi personalizate.Vă rugăm să ne contactați pentru orice informații suplimentare.Am expediat întregul pachet în termen de 48 de ore de la plată ,oferim toate tipurile de metoda de transport maritim .Dacă doriți să specificați metoda de transport maritim, vă rugăm să plătească costul de transport maritim .Estimat de livrare viteza de referință este mai jos .Vă mulțumesc !

* În cazul în care costul comenzii depaseste 150 dolari SUA,noi vă va oferi cu DHL, FedEx ,sau gratuit Aramex Serviciu .(La distanță de țară cerere de 200 dolari SUA.)

*Viteza de livrare doar pentru referință ,uneori, va fi amânată de sărbători,festivaluri,vreme rea,vamale,Etc.

*Post Air Mail pentru a țări din america de Sud poate dura mai mult de 60 de zile ,Exprima, de obicei, au taxe vamale probleme .În acest caz ,vă rugăm să coopereze cu autoritățile vamale să plătească impozit.Vă mulțumesc pentru alegerea ta RJ-RONG BIJUTERII ,oferim 7 zile servicii de returnare :

1 .Dacă orice motiv, nu sunteți satisfiledwith achiziția dvs. ,vă rugăm să contactați cu noi imediat.Am accpect retururi și schimburi în termen de 7 zile de la primire,vă rugăm să păstrați produsul în starea inițială și se angajează costul de transport maritim de unul singur,ne va procesa cerere de retur, dupa primirea produselor returnate.

2 .Dacă ați primit defect de produs ,vă Rugăm să ne contactați A. S. A. P., în scopul pentru înlocuirea sau repararea , dacă înlocuirea nu este disponibil ,atunci o rambursare completă va fi emis cu cel original metodă de plată.

3 .Pentru mai multe informații ,vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii clienți .Sprijinul dumneavoastră și de încredere este cel mai mare impuls pentru noi: 1.Dacă sunteți mulțumit cu elementul și servicii ,vă rugăm să ia un minut pentru a lăsa un feedback pozitiv cu 5 stele, cu bucurie ne va face același lucru pentru tine și să-ți dea mai mult reducere pentru urmatoarea comanda.

2.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ ,vom face noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune servicii. 1.Dumneavoastră puteți să ne contactați prin mesaj pe Pastravariabologa.ro, TradeManager sau trimite-ne un e-Mail.Putem răspunde în termen de 24 de ore în zilele de lucru,în termen de 36 de ore pe week-end. 2.Nostru Program De Lucru:

NOI :5:30-3:30

Brazilia:9:30PM-7:30PM

Rusia:3:30-1:30

MAREA BRITANIE:0:30-10:30 AM

Spania:1:30-11:30

Franța:1:30-11:30 Ne-am sprijini Dropshipping si puteti face comenzi imediate ly ^o^ !

Etichete: de aur hip-hop inel, pandantiv skyrim, oamenii inel cu pecete, deget inel, the elder scroll, navi inel, demon inel, joker inel, inel luminos, odin inel.

Fisa tehnica

Despre Dropshipping Logistica Metode 2 Standard De Transport Maritim AliExpress
Stil TRENDY
Despre Dropshipping Logistica Metode 1 Yanwen Economice Poșta AliExpress
Material Metal
Numărul De Model R13
Transport Gratuit China Post Obișnuit Pachet Mic Plus este nici o urmărire informationis.
Ocazie petrecere
Tip De Element Inele
Nume De Brand SONGCHANGJEWELRY
Despre Personalizate Ne-suport personalizat, MOQ este 200pcs.
Fine sau de Moda Moda
Alte Servicii Noi sprijinim Dropshipping si puteti face comenzi imediat !
Funcția Decor
dimensiune 2.2*1.7cm(1 cm = 0.394in)
Recomanda unul Dacă credeți că timpul de transport este prea lung,
Inele Tip Verighete
Forma\model Geometrice
Timp Estimat De Livrare 25-60days
Setarea Tip Nici unul
Lățimea Suprafeței De 2.5 mm, 36mm
Compatibilitate Toate Compatibile
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Gen Unisex
Recomanda două este recomandat pentru a alege alte metode logistică.
Greutate 5g

Recenzii

Scrie o recenzie

SG Noul Joc The Elder Scrolls Inele On-line Elsweyr Anillo Bărbați Femei Figura Inel Pentru Doamna Fată de Bijuterii Cadou

SG Noul Joc The Elder Scrolls Inele On-line Elsweyr Anillo Bărbați Femei Figura Inel Pentru Doamna Fată de Bijuterii Cadou

Produse similare: