Smart Inducție Biciclete MTB Faruri USB Reîncărcabilă Față de Bicicletă Lumina Impermeabil 4 Modul de LED-uri Faruri cu Bicicleta Lanterna

Produs nou

1 Produse

In stoc

82.86lei

-24%

110.47lei

Distribuiti

Informatii

Descriere

Bicicleta lumina este asistată de echitatie, echipamente de siguranță, instalat pe bicicletă cu mâner accesoriu.Utilizarea în condiții de lumină slabă, ca funcționare, echitatie, pescuit, camping pe timp de noapte, sau atunci când repara bicicleta.Design ușor și compact nu va povară plimbare dumneavoastră dacă sunteți pe drum sau traseu.Bicicleta luminile sunt ușor de montat.

Caracteristici

- Intelligent anti-orbire conceput pentru piloti, fără strălucirea pe pietonal vehicule。

- Inducerea model poate simți lumina înconjurătoare și de a schimba luminozitatea de lumina în orice moment, care poate economisi energia bateriei și se extinde de viață a bateriei.Apăsați comutatorul în stat luminos, lumina albastra este pe, și de inducție este activat modul.

- Viața-gradul de impermeabilizare se poate adapta la o varietate de complexe medii în aer liber.Nu este nevoie să vă faceți griji despre ploaie în timpul plimbare, dar evita timp de ploaie.

- Bicicleta farurile au o baterie built-in funcție pentru a vă reaminti pentru a încărca în timp.Acesta poate fi încărcat prin intermediul unui încărcător de telefon mobil, calculator power bank USB.

- Bicicleta far este compact și ușor de transportat.Se folosește un 2000mAh de mare capacitate baterie de litiu, cu viata lunga a bateriei și încărcare rapidă. 4 moduri poate fi schimbat în mod liber.

Caietul de sarcini

Material: ABS

Dimensiuni: 9.9 * 3 * 2.3 cm

Greutate: 88g

Lumen: 400 lumeni

Capacitate: 2000 mA

Rezistenta: aproximativ 4-8 ore

Încărcare display: atunci când de încărcare (verde intermitent), atunci când complet încărcată (lumina verde este întotdeauna pe)

Timp de încărcare: aproximativ 2 ore

Unelte: patru viteze, modul de admisie, evidenția (5 ore de viață a bateriei), mediu de lumină (aproximativ 10 ore de viață a bateriei), rapid intermitent (aproximativ 15 ore de viață a bateriei)

Lista de ambalare

1* Biciclete lumina

Etichete: cykling față de lumină, aur de biciclete față de lumină, crash bar honda nc750x, bmw s 1000 rr bancheta din spate, glonțul jurnalul, mini-lumină față de biciclete, utv, glonțul jurnalul de timbru, bmw s1000r parbriz, reîncărcare de biciclete față de lumină.

Fisa tehnica

Culoare negru
Certificare Nici unul
Montare De Plasament Cadru
Origine NC(de Origine)
Alimentare Baterie
Nume De Brand KEMiMOTO

Recenzii

Scrie o recenzie

Smart Inducție Biciclete MTB Faruri USB Reîncărcabilă Față de Bicicletă Lumina Impermeabil 4 Modul de LED-uri Faruri cu Bicicleta Lanterna

Smart Inducție Biciclete MTB Faruri USB Reîncărcabilă Față de Bicicletă Lumina Impermeabil 4 Modul de LED-uri Faruri cu Bicicleta Lanterna

Produse similare: