Noi 5mm Șapte Culori Gradație de Așteptat Coarda Șapte Bază de Polipropilenă Coarda Ambarcațiuni

Produs nou

1 Produse

In stoc

5.87lei

-29%

8.29lei

Distribuiti

Informatii

Material: Plastic Polipropilenic

Stil: Șapte Nuclee

Grosime: 5 mm grosime

Ambalare: 5 Metri

Utilizare: domeniul de lichidare instrument de mâner, mâner stick, coada frânghie, două-ciolan stick conectarea frânghie, praștia, arcul de ambalaj frânghie, cort de domeniu legat de frânghie, etc.

Fabrica noastra este situat în Yiwu, Zhejiang, cunoscut sub numele De "Mărfuri Paradis pentru Cumpărători".

În prezent,Aderarea la filosofia de afaceri "client în primul rând, merge înainte" și principiul "primul client", putem oferi clientilor nostri cu servicii de calitate

Calitate superioară și Prețuri Rezonabile sunt principalele noastre avantaje, ceea ce face produsele noastre mai competitive pe piața internațională.

Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul.În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.

continent.VĂ RUGĂM SĂ FIE PACIENT!Ne oferă, de obicei, standard international airmail.Se poate face aproximativ 10 până la 25 de zile lucrătoare pentru livrare.Dacă aveți orice întrebare sau cerere specială, nu vă rugăm să ne contactați.vom răspunde în 24 de ore datorită diferenței de timp între noi.

Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, acesta poate fi returnat în starea inițială în termen de o săptămână de la data primirii.va vom trimite rambursare completă, împreună cu costul de transport maritim de îndată ce vom primi produsul.Dar cumpărătorul ar trebui să plătească pentru returnare.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să ne contactați.Ne va răspunde la tine în 12 ore.

Mulțumesc pentru vizita dumneavoastră

Etichete: cablul, sări coarda, decor coarda, 5mm de scafandru, haan, 10mm sfoara bumbac, cablul de iută, siguranța umbrela, ursuz, umbrela pentru femei.

Fisa tehnica

Diametru 5mm
Forma Runda
Lungime 5 yards
Material 100% Poliester
Utilizarea Saci, Garment, Textile De Casa, Pantofi
Technics Împletite
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Noi 5mm Șapte Culori Gradație de Așteptat Coarda Șapte Bază de Polipropilenă Coarda Ambarcațiuni

Noi 5mm Șapte Culori Gradație de Așteptat Coarda Șapte Bază de Polipropilenă Coarda Ambarcațiuni

Produse similare: