Vara Câine Molar Stick Congelate Molar Jucărie Umplute Cu Apă Muscatura De Caine Guma De Răcire Jucărie Animale De Companie Cățeluș De Jucărie Umplute Cu Apă

Produs nou

1 Produse

In stoc

3.96lei

-49%

7.91lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1、Design Unic: Colorat os forme și poligonală forme sferice sunt atât de drăguț și distractiv, care poate atrage câini pentru a juca pentru o lungă perioadă de timp.În același timp, modernizate de design pot fi congelate pentru a menține câinele rece, și pot fi congelate pentru a menține câinele în stare proaspătă.

2、Congelate Dinte Jucărie: Acesta este umplut cu apă pură 100% și pot fi congelate în frigider să se răcească supraîncălzit câine în vara fierbinte.Vă rugăm să rețineți: injecție de apă gaura trebuie să fie orientată în sus pentru a preveni apa de la debordant.Nu lăsa câinele să se joace cu neînghețate jucării, astfel încât să nu le deterioreze.

3、de Înaltă calitate Material: de înaltă calitate TPR material, este flexibil, chewy, și nu doare dinți de câine.În același timp, ajută la îmbunătățirea sănătății dentare cainelui, și poate fi ușor de clătit sub jet de apă.

4、Plutesc pe Apă: atunci Când înot, puteți arunca și prinde mingea cu câinele.Acest lucru ajută pentru a consolida interacțiunea între tine și câine drăguț.

5、Mai bun Cadou pentru Animale de companie: Acest congelate mușcătură de câine jucărie ajută la eliberarea câinelui excesiv de energie, amelioreaza câine iuteala cauzate de vară, reduce plictiseala atunci când nu sunteți acasă, și ține câinele de mobilier.

Caracteristici:

1. Plutind pe apă: Dacă există apă sau fără apă în jucărie, se poate pluti pe apă.Poti juca un joc de aruncare cu animalele de companie în timp ce înot pentru a îmbunătăți interacțiunea dintre proprietar și animal de companie.

2. Jucarii pentru curățarea dinților: Există multe proeminențe triunghiulare pe suprafața de jucărie, care se poate curata dintii cainelui, masaj gingii, și să mențină un orală bună stare.

3. Material de înaltă calitate: este fabricat de înaltă calitate pentru animale de companie-în condiții de siguranță TPR material, care este moale si musca rezistente și nu doare canini.Usor de curatat, doar clatiti sub jet de apă.

Caietul de sarcini:

Nume: Animale De Companie De Răcire Jucărie De Ros

Material: TPR

Dimensiuni (aproximativ): minge 7.5*7.5 cm/2.95*2.95 în, os 13.5*7.5 cm/5.31*2.95 în, pești mici 17.5*9cm/6.89*3.54 în

Greutate (aproximativ): mingea 111g, os despre 128g, pești mici despre 116g

Lista De Ambalare:

1*Animale De Companie Răcire Jucărie De Ros

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: câine pentru, catelus chestii, zmee câini, perro, pisica de jucarie, catelusa de jucării, dinți de câine, animale de companie jucărie, elsa frozen, câine.

Fisa tehnica

Nume De Brand liilaimic
Jucarii Tip Mestecați Jucării
Rapid De Transport Maritim Da
Origine NC(de Origine)
Dropshipping Suport
Setați Tipul No
Tip Câini
Materiale TPR
Caracteristică apă-floodability(fără apă)
Numele Câine De Companie Congelate Os Jucarii
Material Cauciuc

Recenzii

Scrie o recenzie

Vara Câine Molar Stick Congelate Molar Jucărie Umplute Cu Apă Muscatura De Caine Guma De Răcire Jucărie Animale De Companie Cățeluș De Jucărie Umplute Cu Apă

Vara Câine Molar Stick Congelate Molar Jucărie Umplute Cu Apă Muscatura De Caine Guma De Răcire Jucărie Animale De Companie Cățeluș De Jucărie Umplute Cu Apă

Produse similare: