25PCS DIY Flori Uscate Ambarcațiuni de Vinil Set de Instrumente de Luare Kit de Precizie Multi-Scop Pentru Plivitul Mână Cusut Cusaturi Pumn Sculptură

Produs nou

1 Produse

In stoc

17.40lei

-18%

21.24lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1、Ambarcațiuni de Vinil Plivitul Set de scule: Ambarcațiuni de vinil instrumente setul include numărul total de 25 de piese de instrumente.Cuțit, lame, riglă, foarfece, pensete, cârlig, weeder, racleta, negru cu fermoar geanta, sula etc., este o nava complet set de instrument perfect pentru adeziv vinil, hartie craft, cusut, litere, silueta, camee și de bază, lucrări de artizanat.

2、de Înaltă Calitate Material: Nostru plivitul instrumente sunt realizate din oțel inoxidabil de calitate și din material plastic de calitate.Rezistent la rugina, rezistent la uzura, durabil, poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.Foarfece, pensetă, sulă și cu cârlig detașabil, mâneci de protecție pot preveni în mod eficient leziuni înjunghiate.

3, Multi-Scop Ambarcațiuni Instrumente de Bază: Ambarcațiuni setul de unelte sunt utilizate pe scară largă pentru plivitul vinil, vinil adeziv, vinil autocolante, decalcomanii de perete, siluete, ambarcațiuni de hârtie, camee, de cusut, și de bază, lucrări de artizanat, de asemenea, poate fi folosit pentru splinter eliminarea, intepatura de albina eliminarea, scrapbooking, ceara de sondare, ceara de sculptură, ornamente, broderii, carton, carte face, de artizanat, ponturi, încrustații de pietre și DIY, proiecte de artizanat.

4. Easy pentru a Utiliza: Acest meșteșug de bază plivitul tool kit este foarte bun pentru incepatori.Cu grijuliu anti-alunecare textura, weeder, cârlig și cuțit de arta sunt foarte ușor de prins și nu va aluneca atunci când le utilizați.Foarfecele sunt mult mai convenabil de a folosi cu formă concavă.

Penseta sunt ușor de a alege resturi de vinil afară.

5、cel Mai frumos Cadou: Aceste ambarcațiuni plivitul instrumente sunt bine ambalate în 2 buzunare pentru transport ușor și depozitare.Și cu fermoar pungi sunt lavabile și reciclabile.Dacă cei dragi și prietenii sunt ambarcațiuni plivitul entuziaști, acesta va fi un cadou perfect pentru ei.

Descriere:

Un set complet de plivitul instrumente sau vinil instrumente este potrivit pentru tine de a face meșteșuguri de la domiciliu și de a crea cu îndrăzneală ideile tale!Împărtășiți creatiile tale cu prietenii și cei dragi.Puteți găsi mai multă distracție cu copiii dumneavoastră și iubitorii de dumneavoastră în timp familia ta

Caracteristici:

1. Ambarcațiunile noastre plivitul instrumente kit este mare pentru începători, amatori și profesioniști.Puteți face cu ușurință dvs. de proiecte de artizanat cu acest set întreg de instrumente, indiferent care maneta în care vă aflați.

2. Cârlig și weeder instrumente de lucru privind eliminarea și restul de vinil cu precizie.

3. Foarfecele sunt mult mai convenabil de a folosi cu formă concavă.

4. Penseta alege instrumente sunt ușor de a alege mici piese.

5. Cuțitul lama poate fi scos și înlocuit prin rotirea mânerului.

6. Racleta poate decopertarea hârtie plat cu ușurință și rapid.

7. Din oțel inoxidabil conducător este atât de aproape și măsurători metrice.

8. Negru cu fermoar geanta oferă un ușor și portabil de design, puteți pune instrumente înapoi în sac pentru depozitare ușoară după utilizare, astfel încât să se prevină instrumente obtinerea pierdut.

Lista De Ambalare:

1 x Cuțit

10 x Ambarcațiuni Lame de cuțit

1 x Rigla

1 x Sulă

2 x Penseta

2 x Cârlig Weeder

2 x Spatule

4 x Raclete

1 x din Oțel Inoxidabil Foarfece

1 x Negru cu Fermoar Geanta

Notă:

1. Acest meșteșug setul de unelte se compune din mai multe piese metalice, te rog să fi atent atunci când utilizați.Și te rog, nu fi atins de copii sub 8 ani.

2. Atunci când utilizați cuțit, vă sfătuim pune o saltea sub hârtie sau vinil foi pentru advoiding cuțitul zero masă.

3. Diferite rezoluții de ecran, poate provoca o diferență de culoare în imagini de produs.Vă rugăm să într-un fel prevala.

Etichete: meserii acte materiale, rj45 stripper, diy matematica ambarcațiuni, instrument de lucru manual, multi-scop instrument de, ac kituri de ambarcațiuni, polizor iarba, pistol de lipit sta, dri, instrumente seturi de scule.

Fisa tehnica

Tip de en-Gros No
Numărul De Model DCraft Vinil Set Unelte
Tip 1 plivitul instrumente de vinil
Tip 5 plivitul instrumente de vinil meserii
Drop shopping Suport
tip 2 spații pentru cricut diy
Setați Tipul Da
Origine NC(de Origine)
Tip 4 vinil plivitul tool kit
Tip 3 ambarcațiuni
Tip 6 cloisonne kit

Recenzii

Scrie o recenzie

25PCS DIY Flori Uscate Ambarcațiuni de Vinil Set de Instrumente de Luare Kit de Precizie Multi-Scop Pentru Plivitul Mână Cusut Cusaturi Pumn Sculptură

25PCS DIY Flori Uscate Ambarcațiuni de Vinil Set de Instrumente de Luare Kit de Precizie Multi-Scop Pentru Plivitul Mână Cusut Cusaturi Pumn Sculptură

Produse similare: