Diamant Pictura Plein Diamant Broderie Notre Dame de Paris Pietre cruciulițe Plin Pătrat / Diamant Rotund Mozaic Kituri

Produs nou

1 Produse

In stoc

29.73lei

-35%

46.43lei

Distribuiti

Informatii

Brand N ame: Numele Produsului: Full Patrati si Rotunde de Diamant Pictura / Diamant Broderie / Diamant Mozaic / 5D DIY Diamant Pictura Cruce Cusatura de Utilizare: Camera de zi / Dormitor / Sufragerie / Baie / Baie / Bucătărie / Cameră de Studiu / Acasa / Hotel / Birou / Decor Nunta...Personalizate: Imagine Personalizat și Dimensiunea sunt Disponibile, practic, de dimensiuni mai mari, cu atât mai bine rezultatul.Am sprijin de până la 60 de culori, dacă este necesar.Picătură de Transport maritim: Disponibil, bine ai venit Picătură de Transport maritim Clienții, Rapid de Transport maritim, Ambalare Neutru, Nu de branding, Fără Factură sau de Marketing lucruri Serviciu.Ridicata: Disponibil, vă Rugăm să ne contactați, vom sprijini cel mai bun pret si livrare rapida.Suport LOGO-ul imprimat serviciu.

Ce este Patrati si Diamante Rotunde

Am selectat prietenoase cu mediul rășină materiale, producție în conformitate cu DMC standardul internațional de carte de culoare, de diamante pentru un total de 447 de specii, se poate arăta cu exactitate imaginea de filtrare model de culoare, mai aproape de original, de efect,și diamante colorate, tridimensionale strălucire, secțiunea clar, o textura excelenta.Forța expresivă a imaginii este rafinat, mai realist, de trei-dimensional sentiment mai puternic. Avantajele Diamante

Nostru de rășină de diamante, cu o culoare strălucitoare, 447 culori, și de a folosi de ecologic material de rășină, nu-toxic și fără gust pre-a servit pentru o lungă perioadă de timp, Nu este ușor să se estompeze, să se asigure imaginea estetism și realist.

Pânză De Înaltă Calitate

Materiale de bază sunt realizate din HD mușama și culoare, fiecare culoare corespunzătoare bloc sunt reprezentate de scrisoare, Mesaj în procesul de foraj pot fi nominalizat de către corespunzătoare burghiu de culoare și scrisoarea.Panza nu este ușor să fi deteriorat, eficiente apă-dovada și dovada umed, de lux, de calitate, durabil.

Lipici Special, aderență Puternică

Vom folosi ulei special adezivi, la adhensive vigoare cu diamante sunt mult mai ferm.

Diamante Stralucitoare Efecte

Diamant procesul de tăiere este riguroasă, atingere perfectă, netedă și delicată, transparentă flicker, indice de refracție mare.Picture perfect, Touch perfect, Diamant Strălucitor, indicele de refracție este mare.

1x premium de înaltă calitate, canvas laminate și ambalate cu grijă într-o cutie de cadou sau punga cu bule 1x bucata de plus ascuțite pensete 1 x diamant pen tool cu perna moale ceara 1x pad-ul folosit pentru a ridica diamante cu diamant pen 1x alb canelat & cu gura deschisă organizarea tavă Niște pungi de Plastic pentru diamant de stocare de 99,9% cu exactitate a stocurilor colorate rășină diamante (individual și dublu verificate pentru a evita lipsă diamante)

Rama NU sunt incluse, și NU este un terminat pictura, aveți nevoie pentru a termina de unul singur.De dimensiune caietul de sarcini menționat mai sus este pentru dimensiunea imaginii, dimensiunea panza-ar fi adăugat aproximativ 5 cm.Este un produs de artizanat, vă Rugăm să permiteți 1-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

1. Deschide pachetul, consultați tabelul de comparație pe hârtie / pânză pentru a verifica strasuri. 2. Rupe o mică parte din panza de film, bazat pe codul corespunzător pentru a găsi pietre. 3. Introduce capătul rotund al aplicatorului în adeziv (push greu să păstrați adezivul în loc). 4. Folosiți capătul rotund al pen-ului pentru a ridica un stras și apoi apăsați ușor în jos pentru a panza. 5. Dacă rămânem un stras in zona gresita pe pictura, scoateți-l cu ajutorul unei pensete. 6. Când ați terminat, apăsați ușor în jos pe pietre cu niște cărți grele pentru a se asigura că acestea sunt fixate ferm.

Ambalare: Latime >30 cm, Cutie Cadou de Ambalare; Lățime de maximum 30 cm, Bubble Sac de Ambalare (Lățime : Latura Scurtă)

Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele feedback-ul pozitiv.Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând, vom rezolva problema cu noastre cele mai bune servicii.Vă rugăm să nu deschizi disputa sau oferi feedback negativ direct.Apreciem sprijinul dumneavoastră și înțelegere.

Etichete: xs caz saab.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Categorie Produs Home Decor / Hobby & Crafts / Perete Arte
Caracteristici 2 Diamant Pictura Cross Stitch
Cadru No
Dimensiunea de Imagine Potrivit Opțiuni de Dimensiune
Stil Europa
Utilizare 2 Baie / Bucătărie / Cameră De Studiu / Baie
Instrumente Incluse Penseta, Pick-up Pen (Perna), Ceara pad, Tava, Saci Mici, Autocolante
Forma De Diamant Runda
Ambalajul Extern Cutie De Culoare
Technics De Înaltă Calitate De Imprimare Mașină
Nume De Brand REDIY LADIY
Personalizate Personalizat Imagine și Dimensiune, până la 60 de Culori
Numele Produsului diamant broderie
Utilizare Acasa / Hotel / Birou / decor Nunta, Cadou De Lux
Picătură de transport maritim Rapid de Transport maritim (ePacket), Ambalare Neutru (Nici Branding / Factura)
Numărul de Culori Peste 45
Wholesales Cel mai bun pret si livrare rapida, LOGO-ul personalizat de servicii
Despre Diamante 100% complet Patrati si Rotunde de foraj
Accesorii Panza, Diamante, Instrumente
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Caracteristici 1 5D DIY Diamant Pictura
Zona Lipirea Plin, 100% Complet, NU parțială
Material Rășină
Caracteristici 4 diamant pictura
Utilizarea Picturi
Model Tip Scenic
Caracteristici 3 diamant mozaic
Utilizare 1 Camera De Zi / Dormitor / Sufragerie
Forma Separat

Recenzii

Scrie o recenzie

Diamant Pictura Plein Diamant Broderie Notre Dame de Paris Pietre cruciulițe Plin Pătrat / Diamant Rotund Mozaic Kituri

Diamant Pictura Plein Diamant Broderie Notre Dame de Paris Pietre cruciulițe Plin Pătrat / Diamant Rotund Mozaic Kituri

Produse similare: