Verde Literare Tulip Căști fără Fir Caz cu Pandantiv Pentru Apple Airpods 1 / 2 Pro Căști de Înaltă Calitate de Acoperire

Produs nou

1 Produse

In stoc

14.49lei

-32%

21.61lei

Distribuiti

Informatii

Stimate Client, 1 .Atunci când alegeți Transport Gratuit,acesta nu poate fi urmărit după ce coletul a plecat din China(Nu de urmărire),dacă nu puteți accepta , vă rugăm să alegeți alt mod de transport maritim care poate urmărite. 2.Vă rugăm să completați informațiile dvs. de contact și adresa,în ordine, astfel încât să nu provoca mărfurilor lipsă. 3.Prietenii rusiei vă Rog lăsați-vă NUMELE COMPLET și Adresa Detaliată.

Livrare

1. Am expediat coletul în termen de 5 zile de la plata, oferim toate tipurile de metoda de transport maritim.Dacă doriți să specificați metoda de transport maritim, vă rugăm să plătească costul de transport maritim.Mai jos este estima viteza de livrare pentru referință.Vă mulțumesc!

2.În cazul în care comanda a costat depășește 200 de dolari, va Vom oferi gratuit DHL sau FedEx de transport maritim de servicii.(la distanță de țară cerere NE $230)

Mod De Transport Maritim

Timpul De Livrare

Site-Ul De Urmărire

Post Air Mail

10-60 zile

www.17track.net/en/

Pastravariabologa.ro Standard De Transport Maritim

7-30 zile

www.17track.net/en/

Singapore Post

15-45 zile

www.17track.net/en/

EMS

5-15 zile

www.ems.com.cn

DHL

3-8 zile

www.dhl.com

FedEx

3-8 zile

www.fedex.com

Aramex

3-8 zile

www.aramex.com

UP

3-8 zile

www.ups.com

Viteza de livrare doar pentru referință, uneori, va fi amânată de sărbători, festivaluri, vreme rea, vamale, Etc.

Post Air Mail pentru a țări din america de Sud poate dura mai mult de 60 de zile.

Exprima, de obicei, au taxe vamale probleme, în acest caz, vă rugăm să coopereze cu autoritățile vamale să plătească impozit.

Rambursare

1. Dacă primiți produsele cu defect, vă rugăm să ne contactați imediat pentru înlocuirea sau repararea.Dacă înlocuirea nu este disponibil, atunci o rambursare completă va fi emis cu cel original metodă de plată.

2. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii clienți.

Feedback-ul

Sprijinul dumneavoastră și de încredere este cel mai mare impuls pentru noi:

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ia un minut pentru a lăsa un feedback pozitiv cu 5 stele, cu bucurie ne va face același lucru pentru tine.

2. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cel mai bun serviciu.

Etichete: airpod pro cazuri, airpods caz drăguț citate adaugate in prezent, etui aer păstăi, airpod caz pro, i12 tws kit, freebud pro, airpod caz, air jordan retro, airpod caz jordan, scurt, apple a creion caz.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Caz Pentru Apple Airpods 1/2 și Pro
Pachet Da
Material Silicon
Caracteristică 2 Lucios
Atenție Nu include Orice Cască !
Vândute în sell_by_piece
Caracteristică 1 Bluetooth Wireless Căști Caz
Caracteristică 3 Căști Caz Acoperire Pentru Airpods
Tip De Element Cască De Cazuri

Recenzii

Scrie o recenzie

Verde Literare Tulip Căști fără Fir Caz cu Pandantiv Pentru Apple Airpods 1 / 2 Pro Căști de Înaltă Calitate de Acoperire

Verde Literare Tulip Căști fără Fir Caz cu Pandantiv Pentru Apple Airpods 1 / 2 Pro Căști de Înaltă Calitate de Acoperire

Produse similare: