Silicon moale Caz Pentru iPhone 12 11 Pro X XS Max XR 8 7 6 Plus 5s SE 2020 S 6.1 Moda Acoperi buzele Rosii frumusete

Produs nou

1 Produse

In stoc

8.58lei

-13%

9.95lei

Distribuiti

Informatii

Silicon moale Telefon Coque Shell Caz pentru Apple iPhone X,iPhone 8,iPhone 7,iPhone 6,iPhone 6s,iPhone 6S Plus,iPhone 12,iPhone 12Pro Max,iPhone SE 2020,iPhone 11,iPhone 12Pro Max,iPhone 11pro,iPhone 12pro Acoperi

Buzele rosii frumusete Silicon Moale Caz Pentru iPhone 12 11 Pro X XS Max XR 8 7 6 Plus 5s SE 2020 S 6.1 Moda Acoperi

Descriere

1) Noi, de înaltă calitate, realizate din silicon durabil.

2) imprimare foto de Înaltă calitate tehnologie

3) acces Ușor la toate funcțiile telefonului accesoriu porturi.

4) Exprima-te prin personalizarea telefonului dvs. și de a face iasă în evidență.Disponibile într-o varietate de stiluri si culori.Schimba stilul de zi cu zi pentru a se potrivi starea ta de spirit.

5) vă Rugăm să selectați modelul dorit si modelul de telefon pe care doriți să cumpere.

Despre adresa

1 )Vom livra la adresa implicită în Scopul dacă nu ne informează.Vă rugăm să ASIGURAȚI-vă că ADRESA de livrare este CORECTA.

2 ) rus Prieteni vă Rugăm să Ne Lăsați Numele Complet din Cauza Politicii ruse,Multumesc

Fotografie de Produs :

Descriere transport

• Transport gratuit logistica includ "China Post Obișnuit Pachet Mic Plus", "Cainiao Super Economie", etc. Aceste logistică nu au fost urmărite după plecarea din China.Dacă aveți nevoie pentru a urmări informații, vă rugăm să selectați "Pastravariabologa.ro Standard Shipping".

• În cazul în care confirmarea de primire de timp se apropie și nu ați primit bunurile, vă rugăm să ne anunțați și vom prelungi timpul de livrare • vă Rugăm să plătească pentru elementul în cronologie în caz contrar, comanda va fi închis. • Toate articolele vor fi expediate cumpărătorului Pastravariabologa.ro adresa.Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Pastravariabologa.ro se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze. • Practic, Toate elementele vor fi aranjate de transport în termen de 48 de ore, • Ne default China Post Aer Înregistrat Mail ca Mod de Transport maritim.Dacă doriți pentru a alege de afaceri de livrare(EMS/DHL/Fedex) , vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi. • Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, eficiente de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. • Transport la: întreaga Lume.Politica de returnare • Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile), cu un "PERFECT 5 STELE".Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine. • Scopul nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit și plăcută la cumpărături cu noi.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări, feedback-ul negativ sau deschide orice dispută.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Contactați-ne • Ne pasă noștri fideli cumpărători, dacă aveți întrebări, personalul nostru de Servicii pentru Clienti va fi foarte bucuros să vă ajute.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar; noi nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.Vă rugăm să așteptați 24 de ore de afaceri, pentru noi, a răspuns. • Despre produs: Pentru produsele funcționale în magazinul nostru, ne asigurați-vă că funcțiile sunt aceleași ca descriere, dar reală culoare si forma poate arata un pic diferit de imagini pentru îmbunătățirea tehnică și de producție a varianței.Vă rugăm să fie informat înainte de a licita. '

Etichete: xr kate spade caz.

Fisa tehnica

Dimensiunea Pachetului 18cm x 13cm x 1cm
Design Desene animate, Simplu, Moda, drăguț, De lux, elegant, Exotice, Model, Afaceri, Transparent
Nume De Brand NAYIDA
Tip De Unitate bucata
Phone Case for iPhone 12 for iPhone 11 / for iPhone 11Pro Case
Compatibil Marca APPLE
Phone Case for iPhone 8 for iphone 8 case
Phone Case for iPhone 8 Plus Pentru iphone 8 Plus Caz
Phone Case for iPhone Series Telefon Caz pentru iPhone X XR 8 7 6 5 11 12 Seria
Phone Case for iPhone 7 Plus pentru iphone 7 Plus caz
Phone Case for iPhone 5 5S SE pentru iPhone 12 / pentru iPhone 12Max / pentru iPhone 12Pro Caz
Stil Buzele rosii frumusete
Telefon Caz pentru iPhone X Telefon Caz pentru iPhone X
Greutate Pachet 0.025kg
Caracteristici Silicon moale Caz Acoperire Pentru iPhone toate
Phone Case for iPhone 7 for iPhone 7 Case
Phone Case for iPhone 6 6S for iPhone 6 / for iPhone 6S Case
Phone Case for iPhone 6 6S Plus for iPhone 6 Plus / for iPhone 6S Plus Case
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Silicon moale Caz Pentru iPhone 12 11 Pro X XS Max XR 8 7 6 Plus 5s SE 2020 S 6.1 Moda Acoperi buzele Rosii frumusete

Silicon moale Caz Pentru iPhone 12 11 Pro X XS Max XR 8 7 6 Plus 5s SE 2020 S 6.1 Moda Acoperi buzele Rosii frumusete

Produse similare: