Clitoridiana Lins Limba Vibrator 2 In 1 Ling & Vibratoare Sfarcuri Clitoridian G Spot Stimulator Cu Mai Multe Moduri

Produs nou

1 Produse

In stoc

78.20lei

-39%

130.33lei

Distribuiti

Informatii

modname=ckeditor Clitoridian Lins Limba Vibrator 2 In 1 Ling & Vibratoare Sfarcuri Clitoridian G Spot Stimulator Cu mai Multe Moduri de Descriere: * 100% Brand Nou de Înaltă Calitate! ✈Culoare: 2 Culori ✈Material: Silicon Medical ✈Modul:10 Moduri de Vibrație ✈Alimentare:USB de Încărcare Magnetic ✈Zgomot: ✈rezistent la apa: Impermeabil 100% ✈Timp de Încărcare:2 ore ✈Timp de Lucru:1 oră ✈Design Corp:Aur Unghi De Ergonomie ✈Greutate:186g Pachetul inclus: 1*Vibrator 1*USB de pe Linia 1*Manual de Utilizare Despre Produs:

▲ LIMBA LINS PLĂCERE→studiul A constatat,limba lins vibratoare sunt cele mai bune jucarii sexuale pentru a stimula femei sensibile puncte, și poate ajuta femeile să ajungă rapid la neimaginat orgasme!aducându-vă dubla stimulare.La Sucktion sau limba vibrator înconjoară, făcându-l simt ca cineva lins și scade pe clitoris,da realiste sex oral de neuitat.

▲ 2 in 1 REALISTE LINS & VIBRARE→limba vibrator are 10 lins moduri și vibrații, de la blând la miscari salbatice maximizează sentiment de plăcere, care va oferi orgasme nu ti-ai imaginat.

▲ 100% rezistent la apă & USB de Încărcare Magnetic→clitoris cu vibrator este 100% rezistent la apa, ceea ce Face partenerul perfect pentru duș sau baie.Cu USB cablu de încărcare magnetic.De încărcare pentru 2 ore,folosind timpul va fi de 1 oră.

▲ Corpului-în condiții de Siguranță Silicon & Șoaptă Liniștită→stimulator clitoridian este fabricat din silicon de înaltă calitate.Non-toxic, inodor și piele - friendly.Netedă la atingere și simt.Iar zgomotul este mai mică decât 40dB, aproape neglijabilă.Vă puteți bucura de liniște vibratorul clitoridian e emoții la domiciliu sau la birou fără griji.

▲ Discret Pakage & Servicii Satisfăcătoare→intimitatea Ta este prioritatea noastră, produsul vine într-un ambalaj discret, nimeni nu va ști ce e în cutie.

► Transport:

Livrăm în cele mai multe țări din lume.Elementele sunt expediate din China air mail, ajunge la cele mai multe dintre țările în jur de 15 la 35 de zile lucrătoare.

► Plata:

Acceptam alipay aici.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.acceptam urmatoarele metode de plata: cridet card; moneybooker;T/T, western union.

► Wantty:

Dacă elementul nu corespund descrierii sau sunt defecte, vă rugăm să ne anunțați în mod liber și ne vom ocupa de ea în timp pentru a satisface. (Nu ezitati sa dau comentarii rău sau neutru comentarii, vă rugăm să contactați serviciul clienți, în timp, credem că schimbul va permite să obțineți rezultate mai bune.

► Feedback-ul:

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.ne vom ocupa cu rapid!

► Atenție

1.Prima încărcare, trebuie să fie completă înainte de utilizare.

2.Atunci când curățarea iubito, te rog nu se spala sub robinet, din nou, ar trebui să utilizați un prosop umed pentru a șterge.

3.Nu folosiți ulei de silicon fluid lubrifiant, ulei de silicon fluid lubrifiant va coroda produse din silicon.Dacă aveți nevoie să utilizați lubrifiant lichid, vă rugăm să folosiți solubil în apă.

4.Fotografie de produs-Toate imagini de produs de pe acest site sunt luate în natură, veți vedea imaginea produsului de pe site-ul și pentru bunurile primite trebuie să fie exact la fel (diferențele de culoare din cauza iluminat factori în fotografie de produs nu este aceasta limita).

5.Testarea produsului-compania va testa, de asemenea, unul câte unul înainte de transport și ambalare, calitate 100% inspecție pentru a se asigura că veți primi în calitate de mărfuri.În caz de probleme de calitate, de a comunica cu mine, în timp util, astfel încât problema să poată fi în cele din urmă rezolvată.

Etichete: vibrator pentru femei, limbă moale lins vibratoare, linge jucărie, pentru femei vibrator pentru clitoris, punctul g, plafon g 12, clitor vibratoare jucarii sexuale pentru femei, gay limba linge, suge vibratorul mobil, suge vibratoare letene, ikoky limba lins vibratoare.

Fisa tehnica

Nume De Brand OLOEY
Maxmium Zgomot 40dB
Commodity Quality Certification ce
Tip De Element Vibrators
Funcția 2 Sfarcurile Clitoridian Stimulator punct G
Origine NC(de Origine)
Material Silicon
Funcția 1 Clitoridiana Lins Limba Vibrator
Funcția 4 Anal plug vibrații
Tip G-Spot
Numărul De Model GA0014
Funcția 6 10 Moduri De Vibrație
Funcția 5 Rapid orgasm
Culoare rose red, violet
Funcția 3 Reîncărcabilă & Rezistent La Apa

Recenzii

Scrie o recenzie

Clitoridiana Lins Limba Vibrator 2 In 1 Ling & Vibratoare Sfarcuri Clitoridian G Spot Stimulator Cu Mai Multe Moduri

Clitoridiana Lins Limba Vibrator 2 In 1 Ling & Vibratoare Sfarcuri Clitoridian G Spot Stimulator Cu Mai Multe Moduri

Produse similare: