Transport gratuit handmade Lână Simțit pentru împâslire 50g Grapefruit Perfect în Ac Simțit 14#

Produs nou

1 Produse

In stoc

27.06lei

Distribuiti

Informatii

De înaltă calitate, cu o stralucire naturala, Pot fi folosite pentru a ac felting / felting umed/filare/țesut tapiserie Ac simțit, pentru producția de animale de păr, naturale smocuri de efect.Umed simțit, pentru a face șaluri, eșarfe etc. mai repede de împâslire viteza.Greutate:50g este de aprox să 1.76 uncii Vă rugăm să selectați Greutate care aveți nevoie și la diferite prețuri va apărea pentru fiecare sumă.Pentru cantitate sau greutate, te rog spune-mi pot face o listă pentru tine.

Card De Culoare

TRANSPORT TERMENII: 1.Timp de procesare:noi, de obicei, nava în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce a primit plata integrală. 2.Servicii de transport maritim:în mod normal, oferim Transport Gratuit prin china post air mail.TIMP DE LIVRARE: 1.De obicei durează aproximativ 15-30 de zile lucrătoare pentru a primi produsele comandate(mai ales în 10-20 de zile lucrătoare). 2.De transport maritim internațional este afectată de mai mulți inconstant factori,e.g.vamale,bilete de avion,de vreme,de război și de politică comercială,prin urmare, transporturile pot obține întârziată uneori.Vă rugăm să ne contactați dacă încă nu au primit obiecte după timpul estimat de sosire,atunci cu siguranță vom afla și de a rezolva problema pentru tine în mod satisfăcător.CONTACTAȚI-NE: 1.Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru,vă rugăm să re-a trimis un e-mail sau trimite un mesaj la noi,și ne va răspunde la tine cât mai curând posibil. 2.Vă rugăm să rețineți că culoarea de reprezentare este subiectul de fabricație variație și nu poate fi exactă.De asemenea, rețineți că setările monitorului poate varia de la calculator la calculator și pot denatura culoarea reală.Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a plasa oferta.

Etichete: oamenii lenjerie de cauciuc, merino, lana merinos, oamenii s, ciufulit guler pentru bărbați, fire de lână merinos, coreeană stil masculin, copilul cămașă flanel, lana, asrv bărbați.

Fisa tehnica

Tip De Produs Alte Fibre
Material 100% Lână
Tip De Fibre top
Nume De Brand NoEnName_Null
Tip Merinos

Recenzii

Scrie o recenzie

Transport gratuit handmade Lână Simțit pentru împâslire 50g Grapefruit Perfect în Ac Simțit 14#

Transport gratuit handmade Lână Simțit pentru împâslire 50g Grapefruit Perfect în Ac Simțit 14#

Produse similare: