Artificiale Eucalipt Garland Ghirlandă Verdeață Frunze De Viță De Vie Nunta Planta Decoruri

Produs nou

1 Produse

In stoc

5.66lei

-51%

11.78lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Faux eucalipt garland , Dimensiuni:Fiecare Artificiale Frunze de eucalipt Ghirlanda este de aprox. 6 Metri în lungime /Fiecare.Material:plastic ,praf de Lumină.Adecvat în special pentru în aer Liber,Sub soare,de Fereastră,de Nunta, arcada Nunta de fundal,Masă.

Faux eucalipt ghirlanda este rezistent la apa.Deci, se poate păstra un aspect proaspăt în aer liber sau în interior.Dress up aceasta ghirlanda cu flori de matase să stea pe marginea unei mese sau semn.

Perfect pentru a accentua scaune, arcuri, fundaluri,holuri, fundaluri și mai mult pentru DIY eveniment centerpieces.Perfect pentru orice Nunta, Ocazie Specială sau Decor Acasă!Eucalipt viță de vie este de epocă în stil rustic, Rustice, eucalipt verdeață este perfect pentru nunta arc și decor acasă

Manual element artificial frunze de viță de vie, se Pare ca real conservate eucalipt ghirlanda dar nu se ofilesc, se estompeze sau ajung deteriorate cu ușurință.Fiecare frunză este asamblat manual și le puteți chiar dacă unele dintre frunzele cad.

Eucalipt viță de vie este de epocă în stil rustic, perfect pentru decoratiuni sau nunta, adecvat în Special pentru în aer Liber,Sub soare,de Fereastră,de Nunta, arcada Nunta de fundal,Masă ,decor Perfect pentru petrecerile de logodna, nunta, receptii, centrala, ceea ce face coroană de flori, buchet de mireasa, nunta arcuri decor și așa mai departe.Mare pentru general, acasă și de afaceri de decor.Aceste adăuga culoare naturala frumoasa si energie la orice mediu.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

Dimensiune: 180x5x5cm/70.87x1.97x1.97 inch

Pachetul Include:

1 Bucată Artificiale Viță-De-Vie Eucalipt Garland

Etichete: ghirlanda luna, ghirlandă plasă, artificiale palmier de nucă de cocos, minimalist print, șirag de mărgele garland, creeper plant, schiță sexy, artificiale feriga perete, ziua garland, artificial bananier.

Fisa tehnica

Produs Planta
Forma rattan
Numărul de Pc-uri 1 buc
Cantitatea 1 Bucata
dimensiune 180
Ocazie Toate Ocaziile
Țara/Regiunea de Fabricație China
Plasarea Agățat
Nume De Brand MagiDeal
Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Tip Viță De Vie Artificiale Agățat De Eucalipt
Nume Comun Eucalipt

Recenzii

Scrie o recenzie

Artificiale Eucalipt Garland Ghirlandă Verdeață Frunze De Viță De Vie Nunta Planta Decoruri

Artificiale Eucalipt Garland Ghirlandă Verdeață Frunze De Viță De Vie Nunta Planta Decoruri

Produse similare: