15 Metri rezistent la Căldură Ignifuge Bandă Adezivă Bandă de Pânză Pentru Masina Fasciculului de Cabluri de Țesut de Protecție

Produs nou

1 Produse

In stoc

2.12lei

-29%

3.00lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

1. De reducere a zgomotului și absorbție de șoc: produsul adoptă o special lână cârpă pe bază de film, și cablajul din interiorul pachetului poate avea efecte de absorbție de șoc, de reducere a zgomotului și izolare fonica.

2. De înaltă și joasă temperatură de rezistență: produsul poate rezista la mediul de lucru -20C-130℃, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la problema care se va topi atunci când temperatura este ridicată și va deveni fragil și se desprinde atunci când temperatura este scăzută.

3. Rezistenta la uzura: produsul utilizează speciale pufos pânză ca substrat de film, și Nivelul Ba nivel este suficient pentru a face cu frecare de protecție în diferite medii.

4. Ignifug și apă-dovada: incendiile sunt declanșate și de a preveni-le înainte ca acestea să se întâmple.Prevenirea începe cu ignifug și rezistent la apa este bună pentru a evita scurt-circuitele.

5. Fără reziduuri adeziv: acoperite cu rezistente la condițiile meteorologice nefavorabile adeziv topit la cald, fără resturi de clei, după ruperea.

Descriere:

Aceasta banda are un puternic sunet de izolare și reducere a zgomotului forță adezivă, și profesional este utilizat pentru automobile cabluri interne și cablajul de lichidare din industria de echipamente electrice.

Caietul de sarcini:

DIY Consumabile : ELECTRIC

Certificare : CE

Certificare : FCC

Certificare : RoHS

Numărul De Model : Cabluri Bandă

Tip Bandă : Bandă Electrică

Lungime : 15meter

Latime : 9mm

Pachetul Inclus:

1 buc * Bandă Electrică

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: cupru emailat fir, baie de etanșare, por ser psihiatru, gy6 cablajului, mașina începe, 2 panglică, Etanșare, ph, fibre de umplere, siguranța tester.

Fisa tehnica

Element De Lungime 15mm
Articol Greutate 0.02kgkg
Lățime Produs 0.9cmcm
Numele Modelului Cabluri Bandă
Tip De Element Materiale de umplutură, Adezivi Si Etansanti
Tip De Material Universal
Origine NC(de Origine)
Înălțime Element 0cmcm
Extern De Certificare De Testare ce
Caracteristici Speciale Bandă Electrică

Recenzii

Scrie o recenzie

15 Metri rezistent la Căldură Ignifuge Bandă Adezivă Bandă de Pânză Pentru Masina Fasciculului de Cabluri de Țesut de Protecție

15 Metri rezistent la Căldură Ignifuge Bandă Adezivă Bandă de Pânză Pentru Masina Fasciculului de Cabluri de Țesut de Protecție

Produse similare: