Rularea de Compresie Ciorapi Ciorapi de 20-30 mmhg Bărbați Femei Șosete Sport pentru Maratonul de Ciclism de Fotbal Varice

Produs nou

1 Produse

In stoc

5.66lei

-29%

7.99lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

1. Reduce riscul de rănire: Oferă o presiune suplimentară de sprijin pentru a stabiliza arcul, glezna si muschii.Minimizarea vibrațiilor musculare și lacrimi, pentru a preveni crampe și leziuni.

2. Îmbunătăți performanța Noastră ciorapi de compresie oferă un plus de stoarcere vigoare, sporind astfel acest efect de pompare și accelerarea fluxului necesar de oxigen la muschii.

3. Ajuta să recupereze mai repede: de a stimula și de a îmbunătăți fluxul de livrare de oxigen la muschii.Reduce producția de acid lactic, dureri musculare și greutate în picioare și a picioarelor.

4. Ajuta la prevenirea sau ameliorarea umflarea: o Mai bună circulație ajută la controlul umflarea.Reduce umflarea si oboseala cauzate de așezat sau în picioare pentru o lungă perioadă de timp.

5. Ajuta la ameliorarea durerii: ameliorarea fasciita plantara, toc pinten și arc de durere.Ajută sta și de mers pe jos de dureros.Comprimare ligament va reduce inflamația și de a accelera procesul de vindecare.

Descriere:

Acest produs este un ciorap de compresie, care reduce producția de acid lactic, dureri musculare și greutate de picioare și de picioare.

Caietul de sarcini:

Tesatura principal compozitie: nylon

Stil: sport

Procesul De Imprimare

Tub înălțime: mediu

Aplicație: Pentru Adulți

Culoare:negru,alb,roz,albastru,portocaliu, galben,verde(opțional)

Dimensiunea gambei dimensiunea pantof dimensiuni lungime latime

S/M, 24-30cm UE 35-38 37cm 19cm

L/XL 31-37cm UE 39-42 39cm 21cm

XXL 38-44cm UE 43-47 41cm 23cm

Pachetul Inclus:

1 * ciorapi compresivi

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: de sex feminin de funcționare, prin șosete de moda, dual layer șosete, șosete sport taan, blana glezna șosete, șosete simboluri club de fotbal, trek sosete pentru femei, șosete strâmte ciclism, sportiv șosete om, maraton micro motor.

Fisa tehnica

Tip Sport Ciclism
Deget separat No
Furtun Înălțime Ciorapi
Origine NC(de Origine)
Gen BĂRBAȚI
Funcția Respirabil, transpirat

Recenzii

Scrie o recenzie

Rularea de Compresie Ciorapi Ciorapi de 20-30 mmhg Bărbați Femei Șosete Sport pentru Maratonul de Ciclism de Fotbal Varice

Rularea de Compresie Ciorapi Ciorapi de 20-30 mmhg Bărbați Femei Șosete Sport pentru Maratonul de Ciclism de Fotbal Varice

Produse similare: