Nordic Postere Si Printuri Poze De Perete Bej Plajă, Iarbă Dulce Reed Nisip Fox Arta De Perete Panza Pictura Living Decor Acasă

Produs nou

1 Produse

In stoc

6.29lei

-47%

12.08lei

Distribuiti

Informatii

1. Fiecare print este verificat inainte de livrare.Rama NU sunt incluse în această achiziție, numai de imprimare este inclus.

2. Afișaj Color pot fi ușor diferite de a monitoriza sau stabilirea mobil.

3. Unele printuri va avea 1-2cm chenar alb pentru încadrarea

4. Facem personalizate, postere, puteți trimite imagini de înaltă definiție ca postere pentru noi;

====================================================================================================

Serviciu de detaliu

Consum Mare de Patru Salvgardare=Asigur Cumpărături există

etc, va rugam sa ne contactati pentru o restituire sau de înlocuire, atâta timp cât sunt îndeplinite, nimic nu este o problemă.Feedback-ul clientului este dovada noastre acțiuni efective.

Dar vă rugăm să contactați cu primul nostru înainte de a deschide un litigiu , vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ înainte de contact.

Vă mulțumesc!

Transport

1. De obicei, colete nostru va procesa comanda și afișa urmărire cantitatea de informații de logistică în termen de 1-2 zile lucrătoare în timpul vacanțelor.

2. Data de livrare de așteptat vor fi afectate de vamal, logistică, de vreme și de alți factori.Uneori primirea de timp poate fi mai lung, vă rugăm să ne contactați pentru a extinde scopul de protecție.

Servicii

100% satisfacție garantată.

Toate imaginile sunt de înaltă definiție versiune, dacă există orice probleme de calitate, elemente care nu a primit, etc., vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru o restituire sau de înlocuire.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ înainte de a contacta.

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, atunci feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul bun, vă mulțumesc foarte mult!

Etichete: perie cu role, camera de zi decora, vopsea de arta, poster de perete, fox mtb, rama tablou, simplu estetice postere, decor nordic, biroul de acasă decor modern, Poster.

Fisa tehnica

Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Subiecte Peisaj
Tip Panza Tiparituri
Decor Modern Poze Poster Minimalist
Modul cadru Neînrămate
Cadru No
Material Panza
Baza De Sprijin Panza
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Nordic poster Arta panza de imprimare
Original No
Forma Dreptunghi Verticale
Origine NC(de Origine)
Poze de perete pentru camera de zi Poster de perete
Stil Modern

Recenzii

Scrie o recenzie

Nordic Postere Si Printuri Poze De Perete Bej Plajă, Iarbă Dulce Reed Nisip Fox Arta De Perete Panza Pictura Living Decor Acasă

Nordic Postere Si Printuri Poze De Perete Bej Plajă, Iarbă Dulce Reed Nisip Fox Arta De Perete Panza Pictura Living Decor Acasă

Produse similare: