Bebe Renăscut Papusa Jucării 20" Inch Realiste Nou-Născut Realiste Corp Plin De Silicon Copii Handmade Copilul Bonecas Renăscut

Produs nou

1 Produse

In stoc

143.07lei

-60%

366.79lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

100% de brand nou și de înaltă calitate baby doll este proiectat de artiști.

Fiecare centimetru din această realiste baby doll este lucrat manual, pictat de mână.

Pielea este cel mai unic, loc de papusa, o mulțime de timp este petrecut pe pielea copilului pentru a face să arate mai realist, multi-strat de procesul de fabricație.

Acest copil este 100% handmade, artizanat, cu pictura de mână Dimensiune - Aprox.20"/ 50cm cap până în picioare, vă rugăm să permiteți-2-3cm de eroare din cauza diferenței de măsură mod.

Material - corp plin de silicon de vinil , pot juca în siguranță cu papusa in baie ,papusa este super moale; papusa membrelor pot fi activități, pot sta poate minți, poți în apă; nu va sta, nu se poate vorbi.

Cap - cap de simulare reală de dimensiuni pentru copii, foarte drăguț.

Păr - Hand înrădăcinate mohair.acesta poate fi orice formă, și fixe.La fel ca un adevărat parul copilului, pot fi spălate.

Ochi - de Înaltă calitate acril ochii, nu poate închide și clipi.Pe pleoape dublu-ori foarte frumos, genele sunt aplicate, vă rugăm să nu forțați când vă spălați pe față în cazul în care genele cad.

Pielii - pielea este cel mai unic, loc de aceasta papusa, designerii vor petrece o mulțime de timp pentru pielea bebelusului pare mai realist multi-strat de procese de fabricație.

Culoare după un tratament special, astfel încât acesta nu va dispărea.Unghii - unghiile de La baby doll vopsea ca daca lăptos o jumătate de lună forma, foarte delicat.

Acest copil este 100% handmade, artizanat, cu pictura de mână.

Papusa se potrivește în haine nou-nascuti nou-născut și de dimensiuni scutece de unica folosinta.

Papusa a fost testat de SIGURANȚĂ ASTM F963 si EN71 pentru copii de varsta 3+.

Notă:

Apartament de măsurare va fi de 1-3cm de eroare !!

Pachetul Include:

20 Inch Papusa *1;Papusa Haine *1; magnet Suzeta *1; sticlă *1

Etichete: copilul renăscut silicon, afro-american doll, silicon încheietura mâinii renăscut, papusa barbi, bebe renăscut baby kit, 50 papusa, original renăscut copii, reborn, se amestecă renăscut copii de silicon, renăscut baby dolls corp plin de silicon de înaltă.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Varsta Recomanda Maternitate, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
Tip De Element Păpuși

Recenzii

Scrie o recenzie

Bebe Renăscut Papusa Jucării 20

Bebe Renăscut Papusa Jucării 20" Inch Realiste Nou-Născut Realiste Corp Plin De Silicon Copii Handmade Copilul Bonecas Renăscut

Produse similare: