Nordic Culoare Portocalie Geometrice Acoperă Pernă Moderne De Moda Simplu, Fețe De Pernă Decorative, Living, Dormitor, Canapea Scaune Auto

Produs nou

1 Produse

In stoc

11.08lei

-29%

15.61lei

Distribuiti

Informatii

Descrierea produsului: - Brand nou 1 Buc perna pătrat acoperă/scoici 18" X 18"(45 X 45cm), fără a introduce sau de umplere.Realizate din durabil și ecologic poliester materiale.Ține-ți pătrat pernă curată și împotriva zgârieturi, urme de degete.Unul față de design închidere cu fermoar invizibil.Specializată în decorațiuni interioare.Pernă acoperă, este o operă de artă decât un simplu element de decor acasă.Vom monitoriza fiecare pas al procesului De proiectare, calitatea de imprimare, de cusut și de ambalare, trebuie doar să vă asigurați că veți primi o supremă produs de calitate.

Caietul de sarcini: Material:Poliester Dimensiuni: 45x45cm, vă rugăm să permiteți-1~2cm abatere pentru că din parte-de tăiere și de cusut.Aplicație:Interior (living,dormitor,birou, etc.) și în aer liber (magazin de cafea,mașină, restaurant scaun punte etc.) Se spală Sfaturi:cârpă Umedă, ștergeți sau blând spălare de mână,nu inalbitor, se usucă la umbră.

Pachetul Inclus:

1 BUC Perna Acoperi/Shell,18" X 18"(45 X 45cm) Nu Introduce sau de Umplere

Vă rugăm să Rețineți: 1-2în eroare de măsurare este un interval rezonabil din cauza diferitelor metode de măsurare.Culoarea curentă de perna acoperi poate de diferită de imaginea prezentată ca urmare a diferitelor ecran de afișare sau reflectă lumina atunci când fotografiați.

Despre Plata:

1.Acceptam urmatoarele metode de plata: Card de Credit,VISA, banca la Banca transfer bancar,Western Union și așa mai departe.

2 .Toate plățile efectuate pe Ali E xpress sunt prelucrate prin Alipay.

Contactați U s:

1.Dacă doriți să plasați un ordin de mare pentru en-gros, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

2.Dacă aveți nevoie pentru a comanda mai multe elemente,place să ne știe în primul rând.Va putem oferi un discount.

W brațul T ips:

1.Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în costul de transport maritim.

2.Cumpărătorii suportă toate responsabilitatea pentru toate costurile suplimentare suportate(dacă există).

3.Pentru clienții noștri din Brazilia: Dacă alegeți orice curier,vă rugăm să lăsați numărul dumneavoastră de impozit astfel încât să se asigure livrarea în mod normal

Despre S hipping:

1.Vă rugăm să acorde mai multă atenție pentru a adresa dvs. de ordine, care TREBUIE să corespundă cu adresa de livrare.(Dacă ești din Rusia,vă Rog lăsați-vă numele complet.Este foarte important)

2.Elementele vor fi livrate în termen de 3 zile lucrătoare după plata.

3.Transport vor fi la nivel mondial prin intermediul E-pachete/China post air mail/UPS/FEDEX/DHL/EMS.

4.Zonă de la distanță poate provoca taxă suplimentară de transport.

5. Vă rugăm să verificați elemente, atunci când sunt livrate,dacă este deteriorat,vă rugăm să-l accepte și să ne contactați imediat.Vom face o confirmare și retrimite unul nou.

Despre F eedback:

Orice feedback de la tine va fi mult mai apreciat.Dacă sunteți mulțumit cu serviciul sau produsele noastre,vă rugăm să ne dea 5 stele.

Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să contactați cu noi,și vom lua înapoi la tine mai devreme.

Etichete: xr cazul iphone margini.

Fisa tehnica

Model TIPĂRITE
Utilizarea scaun, Decorative, Scaun, masina
Forma Pătrat
Nume De Brand OLOEY
Technics Tricotate
Material Poliester / Bumbac
Numărul De Model CH766
Origine NC(de Origine)
Stil Simplu
Model Tip Geometrice

Recenzii

Scrie o recenzie

Nordic Culoare Portocalie Geometrice Acoperă Pernă Moderne De Moda Simplu, Fețe De Pernă Decorative, Living, Dormitor, Canapea Scaune Auto

Nordic Culoare Portocalie Geometrice Acoperă Pernă Moderne De Moda Simplu, Fețe De Pernă Decorative, Living, Dormitor, Canapea Scaune Auto

Produse similare: