CuteNOVA Paisley Imprimare Jambiere Sexy Boem Vacanță în Stil Pantaloni pentru Femei de Vară 2021 Moda Pantaloni Evazate Uzura de Partid Fierbinte Sal

Produs nou

1 Produse

In stoc

48.59lei

-50%

99.14lei

Distribuiti

Informatii

Cum de a alege Marimea ta ?

Prieten Drag : Dimensiunile noastre sunt toate din Asia dimensiuni (diferit de dimensiune Europeană).Consultati size chart atunci când achiziționează.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați personalul nostru, vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră , să aveți o zi frumoasă!

O fată ar trebui să fie două lucruri: elegant și fabulos.Moda trece, stilul rămâne.

În scopul de a fi de neînlocuit,trebuie să fii întotdeauna diferit.

*Guangdong Mississippi Comerțul Electronic Co.,Ltd., a fost situat în Guangzhou, China, specializata in fabricarea de doamna deținute de îmbrăcăminte. *Este atent pentru a oferi o gamă de servicii de la modelul de luare a deciziilor și de aprovizionare la proba de construcție și linie de producție. *Ca un ideal de producător pentru ambele companii de mari dimensiuni precum și designeri independenți, acesta oferă un nivel scăzut MOQ și un mare volum de producție.

En-gros și Picătură de Transport maritim

Cel mai bun prieten.Pentru en-gros, va putem oferi cupoane, puteți veni la magazin direct pentru a colecta.Daca comanda dvs. este mai mult de 200 de dolari sau mai mult de 20 de articole,noi vă va oferi cu rapid logistica gratuit, cum ar fi DHL, FedEx, China Post Air Logistics.Vă rugăm să nu ezitați să cumpere.Nu vom lăsa informații dacă aveți nevoie de ea oferim en-gros și dropshopping servicii pentru o lungă perioadă de timp.Avem ourown fabrică și echipa de design, propriul nostru depozit și o mulțime de inventar.Bine ati venit cooperarea dumneavoastră în orice moment!

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsul te,Poți să lăsați feedback-ul pozitiv?Acest lucru poate ajuta mai mulți cumpărători prieteni,vă Mulțumesc foarte mult pentru dvs. de 5 stele.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.suntem fericiți să vă ajutăm cu sinceritate, Satisfactia clientului este scopul final vom urmări.să aveți o zi frumoasă!

Etichete: palazzo pant femei, harem pant, negru boem fusta, lareg flare pantaloni, flare pant, elegant, cu dungi pantaloni, întuneric academia de moda, pantaloni femei, exercițiu jambiere sexy, bayonetta.

Fisa tehnica

Model Tip Florale
Numărul De Model M21PT190
Varsta Varsta 18-35 Ani
Tip De Închidere Talie Elastic
Lungime Full Length
Material BUMBAC, Poliester
Origine NC(de Origine)
Stil Casual
Decor Mozaic, Zgâriat
Se Potrivesc De Tip VRAC
Tesatura Tip Amestec
Sezon Vara
Pantaloni Stil Pantaloni Flare
Tipul De Talie MID
Gen Femei
Fata Stil Apartament
Nume De Brand cutenova

Recenzii

Scrie o recenzie

CuteNOVA Paisley Imprimare Jambiere Sexy Boem Vacanță în Stil Pantaloni pentru Femei de Vară 2021 Moda Pantaloni Evazate Uzura de Partid Fierbinte Sal

CuteNOVA Paisley Imprimare Jambiere Sexy Boem Vacanță în Stil Pantaloni pentru Femei de Vară 2021 Moda Pantaloni Evazate Uzura de Partid Fierbinte Sal

Produse similare: