Fereastra De Securitate A Canatului De Blocare Alunecare De Securitate Limitator De Blocare Stop Usa Capota Copilul De Siguranță Anti-Furt Încuietori Acasă Hardware

Produs nou

1 Produse

In stoc

9.70lei

-34%

14.70lei

Distribuiti

Informatii

Informații Articol

*Conditie: 100% Nou de Înaltă Calitate *Material: Metal, Cauciuc *Dimensiuni: 60x35x23mm *Conversie: 1 inch = 25,4 mm sau 1mm = 0.0393 inch *Culoare: Gri *Greutate: 70g *Cantitate: 1buc *Partea i Nr.: G191694

Caracteristică:

1.De înaltă securitate de blocare reglabil cu comutator

2. realizate din îngroșat de fier cu compresie puternică rezistență și durabilitate

3. Previne fereastra de la a fi obligat sau forțat din exterior

Aplicație:

1. a preveni copiii de la deschiderea ferestrei este prea mare pentru siguranța lor ,pentru a le preveni de a muta lucrurile în jurul valorii.

2. Reglabil comutator poate modifica distanța dintre slot în orice moment, potrivit pentru toate tipurile de ferestre si usi glisante.

Politica De Transport :

1. Serviciul Standard este China Post Obișnuit Pachet Mic & China Post a Inregistrat un e-Mail de Aer care ia 20-60 zile.

2. Valoarea comenzii>$120 De Transport Gratuit Prin EMS, DHL sau Fedex.

Valoarea Comenzii >$5 Prin China Post A Inregistrat Un E-Mail De Aer.

3. Dacă ai nevoie rapid express vă rugăm să ne contactați atunci când comanda este mai puțin de 120 de dolari

4. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Feedback-Ul Și Retur :

Dacă vă place produsul nostru, vă rugăm să lăsați-mi tot 5 stele feedback-ul (Produs conform Descrierii de 5 stele, de Comunicare 5 stele și Transport timp de 5 stele) și fotografii pentru a ne sprijini, ne va fi apreciat că puteți, de asemenea împărtăși cu prietenii tăi de pe VK, ru.itao, Facebook, sau Twitter.

Dacă nu sunt atât de mulțumit în orice privire, vă rugăm să nu ezită să ne contactați în primul rând înainte de a ne părăsi feedback-ul negativ, nu va rezolva toate problemele pentru tine.Vă rugăm să rețineți, în scopul de ajuns, dar serviciile noastre nu este încă peste. :).

VĂ MULȚUMESC!

Etichete: lacăt mare, laptop-ul de blocare, negru alunecare fereastră de blocare, blocare, pentru blocare, 4g interfon, cabina de blocare a ușii, blocare fereastra, interlock switch, desene animate de blocare.

Fisa tehnica

Cuvinte cheie 2 Copil Copii De Siguranță Pentru Copii Portierele Se Blochează
Culoare gri
Tip De Element geam de securitate de blocare
Servicii De vânzare cu amănuntul dropshipping en-gros
Nume De Brand Urijk
Tip De Blocare Alte
dimensiune 60x35x23mm
Cuvinte cheie 1 Fereastră Alunecare Sistem De Blocare De Siguranță
Copil Copii De Siguranță Pentru Copii Portierele Se Blochează Windows blocare
Origine NC(de Origine)
Cuvinte cheie De securitate Anti-furt blocare
Cantitatea 1buc
Cuvinte cheie 3 Glisante, Batante Dop
Numărul De Model Eșarfă De Blocare

Recenzii

Scrie o recenzie

Fereastra De Securitate A Canatului De Blocare Alunecare De Securitate Limitator De Blocare Stop Usa Capota Copilul De Siguranță Anti-Furt Încuietori Acasă Hardware

Fereastra De Securitate A Canatului De Blocare Alunecare De Securitate Limitator De Blocare Stop Usa Capota Copilul De Siguranță Anti-Furt Încuietori Acasă Hardware

Produse similare: