Makersland Unic De Ciuperci Brosa Pentru Femei Rosu Complet Stras Lux Broșă Pin Pentru Haina Mama Cadouri De Nunta Petrecere Bijuterii 2021

Produs nou

1 Produse

In stoc

14.53lei

-40%

24.23lei

Distribuiti

Informatii

Caietul de sarcini:

Nume Produs:Ciuperci Drăguț Brosa Culoare: Ca Imagine Pachetul Include: 1 Pereche de Cercei Picătură Poartă Ocazie: Uzura de zi cu Zi, Aniversare, Logodna, Petrecere, Intalnire, Dating, Nunta, etc.

Detalii Produs:

☑ Game largi de Utilizare: Potrivit pentru majoritatea oamenilor, indiferent de tineri fete la scoala sau doamnele de la locul de muncă, de asemenea, poate lucra ca cadouri pentru iubita, prietena, prietenii și mai mult, potrivit pentru purtarea de zi cu zi și alte ocazii speciale.

Notă:

☑ Vă rugăm să permită o ușoară abatere în mărime de date din cauza manuală de măsurare. ☑ Din cauza diferențelor între monitoare, vă rugăm să înțelegeți culoarea reală a produsului poate fi ușor diferită de imaginea afișată. ☑ Tarifele de Import nu sunt incluse în prețurile produselor sau de costurile de transport, cumparatorul este responsabil pentru astfel de cheltuieli.

Despre Makersland:

☑ Makersland este un brand deținut de Zhongyi Bijuterii si Accesorii Co, Ltd.Compania noastra a fost înființată în 2007, care se specializează în a face bijuterii bunuri și bijuterii de moda. ☑ Ne străduim pentru a fi de inspiratie lider de a inspira spiritul creativ în tine.Design-ul este cel mai important lucru pentru noi și niciodată nu se va opri extinderea echipei noastre de design și de a îmbunătăți capacitatea noastră de design.

Feedback-ul:

☑ Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ia câteva secunde să ne lase feedback-ul pozitiv(5 stele), dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. ★★★★★ ☑ Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ sau dispută deschisă.Vom face cel mai bun pentru a rezolva problemele și de a oferi cel mai bun după-vânzare de servicii pentru clienți.Vă mulțumesc! ☺

Politica De Retur:

☑ Dacă ai nevoie de o restituire/returnare din cauza element care nu se potriveste cu descrierea sau este deteriorat în tranzit, vă rugăm să ne contactați URGENT cu fotografii clare după primire. ☑ Noi nu acoperă orice restituire/rambursare pentru om-a făcut daune sau ca urmare a daunelor de apă.Pentru a nu-a placut stilul sau nu-fit-marimea motiv, costurile asociate cu revenirea ar trebui să fie acoperit de unul singur.

Etichete: australia drapelul național, brosa, renumite de lux broșe, ciuperci pandantiv, pin, lego ninjago, anime broșă pin, email pin, drăguț bijuterii, decor de ciuperci.

Fisa tehnica

Stil Drăguț/Romantic, elegant, drăguț, ciuperci
Tip De Element Broșe
Origine NC(de Origine)
brosa pentru haina brosa pentru haine
Gen Femei
Culoare Roșu, Verde
Numărul De Model DKBP0024
Forma\model Dinozaur
Material Metal
Fine sau de Moda Moda
Nume De Brand Makersland
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Broșe Tip Ace
femei drăguț broonch femei broșe

Recenzii

Scrie o recenzie

Makersland Unic De Ciuperci Brosa Pentru Femei Rosu Complet Stras Lux Broșă Pin Pentru Haina Mama Cadouri De Nunta Petrecere Bijuterii 2021

Makersland Unic De Ciuperci Brosa Pentru Femei Rosu Complet Stras Lux Broșă Pin Pentru Haina Mama Cadouri De Nunta Petrecere Bijuterii 2021

Produse similare: