Retractabil Câine De Companie Ruletă Automată Lesa Reflectorizanta Tracțiune Mers Pe Frânghie Lesa Conduce Centura De Mici Câini De Talie Mare

Produs nou

1 Produse

In stoc

19.32lei

-24%

25.73lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

1. Confortabil de utilizat: Acest coarda de tracțiune adoptă o formă simplificată, coeficient aerodinamic redus, rotund și moale, linii elegante, moderată se ocupe de grosime, și ergonomie.

2. Apăsați butonul design: Acest coarda de tracțiune adoptă o umbrelă în formă de comutator, care consideră pe deplin dimensiunea palmei și degetul mare.La suprafață curbă concavă aduce efect anti-alunecare, iar apăsarea este foarte confortabil și convenabil de a opera.

3. Operațiune de convenabil: Acest coarda de tracțiune conține un puternic 304 din oțel inoxidabil bobina de primăvară, care are o viață mai lungă, puternice și durabile, și utilizarea în condiții de siguranță ori mult mai mare de carbon din oțel arc elicoidal produse.

4. Materiale ecologice: Acest coarda de tracțiune este realizat din ABS, care combină strălucitoare și texturi mate, care rezultă în textura conflicte pe suprafața produsului, care poate da oamenilor un sentiment plăcut în lumină.

5. Fire de poliester: Acest coarda de tracțiune este realizat din pânză 300D poliester fire, strâns țesute, împletite într-2mm reflectorizante fire, nu este ușor să se estompeze și să poarte, așa că este mai sigur și mai de încredere pentru a ieși pe timp de noapte.

Descriere:

Aceasta coarda de tracțiune are un rezervate interfață universală, care oferă confort pentru instalarea ulterioară de diferite accesorii.Este, de asemenea, echipat cu un elastic curea de siguranță ca standard, care poate preveni animale de companie de a fi pierdut dacă utilizatorul picături de mână.Este foarte intim.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: 17*12*3.5 cm

Coarda de lungime: 5m

Culoare: negru, albastru, roz (optional)

Material: plastic, nailon, oțel inoxidabil

Pachetul Inclus:

1 buc * frânghie de Remorcare

1 buc * frânghie de Siguranță

1 buc * Manual

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: țarc de animale de companie, câine pentru, câinele har, hlbb guler de câine, câinele ruleta, motomo multi cutie, decor coarda, legăturile animale de companie, lesă câine lesa, chilotei pentru animale de companie îngrijire.

Fisa tehnica

dimensiune 17*12*3.5cm
Lesa Caine De Tip Lese Retractabile
Origine NC(de Origine)
Culoare negru, Albastru, Roz (optional)
Tip Lese, Câini
Sezon Toate anotimpurile
Model Solid
Lungime coarda 5m
Material Alte, Plastic, Nailon, Din Oțel Inoxidabil

Recenzii

Scrie o recenzie

Retractabil Câine De Companie Ruletă Automată Lesa Reflectorizanta Tracțiune Mers Pe Frânghie Lesa Conduce Centura De Mici Câini De Talie Mare

Retractabil Câine De Companie Ruletă Automată Lesa Reflectorizanta Tracțiune Mers Pe Frânghie Lesa Conduce Centura De Mici Câini De Talie Mare

Produse similare: