Halloween Dovleac Diamant tablou Plin de Gaurit cu Diamant Broderie Rotund/Pătrat de Mozaic 5D Meserii Cadou de Crăciun Acasă Decor de Arta

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.61lei

-32%

30.31lei

Distribuiti

Informatii

Nume De Brand:

Tip: Neterminate Diamant Tablou Fără Ramă

Lipirea Zona: Plin patrat/rotund

Aplicații: Acasa/Hotel/Birou de Decor sau Cadou

Avantajele noastre: Instrumente Mai bune,Fatory-Magazin directă,de a proteja pictura de tub de aer,Accpet en-gros și Picătură de Transport maritim

Previzualizare dimensiune :55x40cm

De Dimensiuni Mai Mari,Un Efect Mai Bun

Efecte De Afișare,Fara Rama

Lista de culori vă va ajuta să găsiți diamante care corespund simbolurile de pe panza.De asemenea, puteți utiliza această listă de culori pentru a verifica dacă diamantele sunt complet.(Prin "Packers")

Se agită în două ape tava gentlely,asigurați-vă că cele mai multe dintre ele sunt orientate în sus.Stick pen-ul în roșu lipici noroi.Utilizați vârful să rămânem fiecare diamante și lipiți-l pentru a corecta grilă.Există trei tipuri de multi-sfaturi pentru tine.În funcție de nevoi, puteți folosi stick 3,6 sau 9 diamante o dată.Apăsați în jos cu o carte și mâinile dumneavoastră, atunci când ați terminat.Pentru a menține diamante atașat ferm.

Diamante De Înlocuire

Am pus 20%-30% diamante pentru fiecare pachet.Din cauza aceasta este un manual de lucru,dacă ați găsi încă lipsa diamante,vă rugăm să ne contactați direct.Vom trimite la tine gratuit.En-gros și Picătură de transport maritim

Ambele dintre ele sunt binevenite.

Pentru en-gros,va vom oferi reduceri sau Gratuit de transport maritim expres care poate livrate în 3-8 zile.

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite picturi pentru client direct, fără nici o informație despre noi.Putem adăuga, de asemenea, logo-ul de pe panza, dacă vrei.Timpul Nostru De Lucru

Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vă vom răspunde în 24 de ore, cu excepția week-end.

Acesta este timpul nostru de lucru tabel:

Cum de a alege un adecvat Metoda de Transport maritim?

1.Am expediat prin Pastravariabologa.ro Standard de Transport maritim, Pastravariabologa.ro Premium de Transport, Epacket,China Post Aer Înregistrat Mail, USPS și DHL.

2.Prietenii din Federația rusă trebuie să furnizeze Informații Pașaport, atunci când trimite prin Pastravariabologa.ro Premium de Transport (sistemul vă va aminti în mod automat.)

3.Dacă nu primiți coletul după 30 de zile, putem rambursare, dacă vrei.Sunt acolo vor fi unele diferențe între imaginea originală și pictura finit?

Vă rugăm să permiteți unele mici diferențe de culoare .Poate fi provocat de unele motive inevitabile, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor,lumina,fundal,etc,dar designer-ul nostru va încerca cele mai bune pentru a face fotografia mai bine.Dacă aveți orice cerințe pentru detalii de fotografie,te rog spune-mi că înainte de-a comandat.

Există, de asemenea, va avea dimensiuni mici diferențe(1-2cm) uneori,așa că vă rugăm să cumpere cadru,după ce a primit de pictură.Sunt pietre de formă rotundă sau pătrată?

Putem oferi atât rotunde și pătrate diamante pentru cele mai multe picturi.Te rog spune-ne la forma pe care doriți, atunci când tu l-ai comandat,sau lăsați un mesaj.Este zona lipirea completă sau parțială?

Cele mai multe picturi în magazinul nostru sunt complet lipite.Unele stiluri speciale va fi parțială.Oricare dintre ele are o descriere despre ea,vă rugăm să citiți cu atenție și puteți să-l.

Dacă încă îngrijorat despre asta,poate ne-a întrebat direct.Nu am nevoie să plătească tariful?

Știm că unele țări au nevoie de tarifele la importuri, deci vom scrie un pret redus la prețul declarat de a încerca pentru a economisi bani.Dacă aveți cereri speciale despre prețul de declarat, vă rugăm să ne contactați sau să lăsați un mesaj atunci când comanda.Cum de a urmări coletul meu?

Cele mai multe metode de transport pot fi urmate in acest site:

Etichete: xs max caz special.

Fisa tehnica

Setați Tipul Da
Sale De Vânzare Cu Amănuntul Și En-Gros & Picătură De Transport Maritim
Numărul de Culori 30-45
Stil Stil European și American
conține Instrumente, Destul De Diamante, HD Panza
Instrumente De Avantaje 3, 6, 9 exerciții cu vârful pen-ului, Degetul Protector
Funcții Decor Acasă, Cadou, Produs pentru interesele
Diamant rotund diametrul 2.8 mm
Forma Trei-dimensional
Nume De Brand MOCOPL
Zona Lipirea Plin
Model Tip Florale
Material Rășină
Tema 5D DIY Diamant Broderie scena de Crăciun
Tip de en-Gros No
Ambalajul Extern PUNGĂ DE HÂRTIE
Tesatura Tip Panza
Tip Neterminate Diamant pictura Cross Stitch
Utilizarea Picturi
Forma De Diamant Runda
Cadru No
Avantajul Nostru Pe De Vânzare, Transport Gratuit, Direct Producator
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Piața Diamant Dimensiune 2.5x2.5mm

Recenzii

Scrie o recenzie

Halloween Dovleac Diamant tablou Plin de Gaurit cu Diamant Broderie Rotund/Pătrat de Mozaic 5D Meserii Cadou de Crăciun Acasă Decor de Arta

Halloween Dovleac Diamant tablou Plin de Gaurit cu Diamant Broderie Rotund/Pătrat de Mozaic 5D Meserii Cadou de Crăciun Acasă Decor de Arta

Produse similare: