Vintage Roz de Înaltă Calitate Naturale Pure Ramie Lenjerie de pat Tesatura Pânză Subțire de Vară Stil Chinezesc Halat Rochie de Ț Diy Cusut DIY

Produs nou

1 Produse

In stoc

32.94lei

Distribuiti

Informatii

Despre noi:

Vom cumpara materiale de la fabrica de textile de noi înșine, și apoi să le ia la fabrica digitala pentru imprimare.Prin urmare, calitatea materialului este controlabil, și vom insista pe utilizarea de bună calitate și țesături de înaltă calitate de imprimare.Prin urmare, există, de asemenea, mulți clienți care se întorc în China.Am constatat că Pastravariabologa.ro are mulți copii piratate de pozele mele.Acum, că eu sunt aici, prețul este cu siguranta de prima mana.Va multumim pentru vizita magazinul nostru.Prima imagine este a noastră Pastravariabologa.ro nume de magazin, iar a doua imagine este a noastră Taobao magazin de nume.Cel care deține semn este fiica mea.

Fiul meu în fabrica de imprimare cu mine

În magazine din China, avem mulți clienți fideli.Pentru că vom compara în același magazin.Noastre de calitate este foarte bun.

Înțelegerea mea de țesături, Comparativ cu ramie și lenjerie de pat :

Ramia este subțire, foarte respirabil, potrivit pentru vara fierbinte.Se simte confortabil în timpul verii, atunci când este purtat pe corp.Dar pentru unii oameni, lumina va pătrunde un pic, așa că am sugera, de asemenea, că puteți pune un sling interior.În general, alb ramie pânză este mult mai potrivit pentru bretele.

Lenjeria de pat este mai gros decât ramia și este practic impermeabil.Este, de asemenea, să poarte, dar nu la fel de cool ca ramie.Acesta poate fi folosit ca o coajă de primăvară și de toamnă sau iarnă.Am fost de vânzare țesături naturale pentru mai mulți ani, și cred că va aduce cel mai mare raport preț-performanță.

1 este ramie și 2 este de lenjerie de pat.

Poze facute de mine

Lățime: 145 cm

Ingrediente: 100% ramie

Este recomandat pentru a face cămașă, rochie, modă

Pret: 1buc = (50cm*145cm).2 buc= (100cm*145cm) și așa mai departe......

Puteți cumpăra numărul necesar de metri.Nu va fi tăiat, este continuă!

Poștale

Am ales standard de taxa de transport și a redus taxa de transport de 5%.Pentru transport gratuit, de asemenea, adaugă taxele poștale de la prețul produsului.Pentru cumparatori, este mult mai cost-eficiente pentru a stabili standardul poștale.

Transport

Noi nu suntem responsabili pentru undeliverable adresa.Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate din cauza la o adresă greșită.

Elementul va fi trimisă în termen de 24-48 de ore după clară de plată (cu excepția week-end și de vacanță).

Ora de sosire:1. Aerul e-Mail: 15-30 de zile2. EMS: 5-10 zile

Ocazional, poate întârzia din cauza ta locală Client clearance-ul.Dacă nu sa produs după 30 de zile, vă rugăm să contactați-ne pentru a-l rezolve.

Noi nu oferim combina transportul maritim.

Noi nu suntem responsabili pentru taxe sau impozite din țara dumneavoastră.

Reveni

1 An Garanție, suma Licitată în încrederea!

Toate elementele sunt 100% de Brand Nou.Toate elementele au fost testate înainte de expediere.

Putem schimba elementul în termen de 30 de zile după ce ați primit-o, dacă este defect.Revenit element trebuie să aibă toate ambalajele originale si accesorii cu Aprobarea Cod de Retur.

Cumparatorul este responsabil pentru returnarea costurile de transport.Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri.Rambursarea sumelor se va face la primirea produsului returnat.

Aceasta poate dura până la 3 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.

Altele

TOATE produsele vor fi ambalate Fără cutie de vânzare cu amănuntul.

Ne străduim pentru a câștiga 100% perfect "de Cinci Stele" scoruri de la tine.Steaua-scorurile sunt foarte importante pentru noi.Dacă nimic despre tranzacție nu a satisface așteptările dumneavoastră.Vă RUGĂM SĂ NE cunoaștem ȘI să NE DEA POSIBILITATEA DE A FACE LUCRURILE CHIAR înainte de a pleca feedback-ul.Vă mulțumesc pentru că magazinul meu.

Etichete: voile rochie tesatura, chineză pânză, lenjerie de pat largă de imprimare tesatura, bluza vrac, lenjerie de pat, poliester lenjerie de imprimare tesatura, chineză tricou, rochie vintage jucarii, rochie vara material natural, lenjerie de pat.

Fisa tehnica

Nume De Brand SORTSUN
Setați Tipul No
Origine NC(de Origine)
Lățime 145cm
Model TIPĂRITE
Stil Simplu
Technics Țesute
Tip Habutai Tesatura
Caracteristică Anti-Bacterii
Material 100% Ramie
Tip de en-Gros No

Recenzii

Scrie o recenzie

Vintage Roz de Înaltă Calitate Naturale Pure Ramie Lenjerie de pat Tesatura Pânză Subțire de Vară Stil Chinezesc Halat Rochie de Ț Diy Cusut DIY

Vintage Roz de Înaltă Calitate Naturale Pure Ramie Lenjerie de pat Tesatura Pânză Subțire de Vară Stil Chinezesc Halat Rochie de Ț Diy Cusut DIY

Produse similare: