InfiRay T2L Infraroșu Termica Android Tip C Interfață Telefon Mobil Obiectiv Viziune de Noapte Camera de termoviziune

Produs nou

1 Produse

In stoc

1 661.36lei

-29%

2 373.36lei

Distribuiti

Informatii

InfiRay T2L Telefoane Inteligente Infraroșu Thermal Imaging Camera de Termoviziune

Potrivit pentru: Android Sistem de Interfață de Tip C (plug and play) Aplicații: Constatarea pierderilor de căldură, izolare starea, probleme electrice și daune de apă.Viziune de noapte în întuneric total și de a descoperi lucruri noi despre lumea ta.

Aici sunt unele note poate de favorabil pentru tine:

Toate produsele din magazinul nostru sunt originale produse de înaltă calitate, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra! Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, suntem bucuroși să vă ajute.PLATĂ ȘI DE TRANSPORT MARITIM 1. Putem oferi prețuri mai mici pentru cumpărătorii cu cerere mare, în special en-gros.Puteți trimite un mesaj la noi, dacă nu puteți găsi produsul pe care doriți în nostru storre, și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cu ea. 2.Prețul de cumpărare definitivă nu acoperă orice aplicabile taxe, tarife sau cost suplimentar.Cumpărătorii sunt responsabili pentru astfel de taxe atunci când apare.Orice cerere de a declara suma vă rugăm să rețineți în avans. 3.E-versiunea facturile sunt disponibile, vă rugăm să ne contactați, dacă este necesar 4. Ne va livra articolele în termen de 5 zile după ce plata respinga.Dar de transport maritim este controlat de compania de transport maritim de peste mări, transport nevoie de multe ori o lungă perioadă de timp, sperăm că ai putea să înțeleagă și să aștepte cu răbdare.Vă rugăm să cumpere doar atunci când timpul de expediere este acceptabil pentru tine. 5.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa, numărul de telefon și codul poștal este corectă și nu suntem responsabili pentru greșite sau imposibilitatea de adrese. 6. Nostru default metoda de transport maritim este Pastravariabologa.ro Standard și China Post air mail cu tracking.Pe timp de livrare este estimat a fi de 20-30 de zile.REVENI ȘI FEEDBACK-UL: 1.Dacă mărfurile au orice probleme, vă rugăm să ne contactați în primul rând și vom rezolva cu siguranta le pentru tine. 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre,ne puteți contacta și cererea de returnare și rambursare în termen de 7 zile de la primirea produselor. 3. Scopul nostru este de a oferi Servicii de 5 Stele, dacă nu simți că merităm de 5 Stele, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul.

Etichete: termică imag, caut camera de termoviziune obiectiv, ht 102, termometru cu infraroșu termic, mare termo camera, cameră de termoviziune pentru vânătoare, infraroșu termic imagine, viziune termic, mobil phone, camera termica.

Fisa tehnica

Stil Încorporat
Dimensiunea De Afișare 4.0 - 6.9 Cm
Este Dispozitiv Inteligent Da
Putere Tip Nici unul
Origine NC(de Origine)
Certificare CE, ROHS
Nume De Brand NoEnName_Null

Recenzii

Scrie o recenzie

InfiRay T2L Infraroșu Termica Android Tip C Interfață Telefon Mobil Obiectiv Viziune de Noapte Camera de termoviziune

InfiRay T2L Infraroșu Termica Android Tip C Interfață Telefon Mobil Obiectiv Viziune de Noapte Camera de termoviziune

Produse similare: