24buc/set Unghii de Lungime Medie Acrilice Scurt Unghii False Set Artificiale Unghii False cu Adeziv File pilă de Unghii pentru Femei

Produs nou

1 Produse

In stoc

6.04lei

-40%

10.08lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici

1.Profesionale Artificial Unghiile de la picioare: Fabricat din plastic ABS pentru permanent, rezistenta la uzura, pot fi refolosite.

2.Potrivit pentru cele mai multe persoane de diferite dimensiuni de degete.Unghiile artificiale sunt potrivite pentru incepatori si manichiura experți în arta unghiilor, pentru saloane de unghii și de a face-it-yourself de nail art.

3.Ușor de utilizat: doar alege o potrivire de unghii false și de a folosi lipici pentru a lipi pe unghiile tale.

4.Mare cadou pentru sotie, iubita, mama sau surori pentru a participa la petrecere, dating, nunta, etc.

5.Pachetul contine: 24 buc & 12 dimensiuni diferite

100% de brand nou și de înaltă calitate.

Elementul Material: ABS Produs

Culoare:Roz

Ușor De Utilizat, Potrivit pentru utilizarea cu gel, acril sau fibră de sticlă aplicații.

Pachetul Include: 24buc/Cutie Unghii False Tips+apăsați lipici

Cumparatorul observa

1. Comenzile vor fi procesate în termen de 48 de ore.Veți fi informat on-line odată ce acesta este livrat și informații de urmărire, de obicei, va fi actualizată în termen de 72 de ore.

2. Prețul Total este mai mic de 10 dolari,numărul de urmărire nu poate fi monitorizată, pentru că nu este redister.Te rog nu deschide un litigiu în 60 de timpul de livrare.Preț Total mai mult de 10 de dolari, numărul de urmărire ar putea fi urmărite.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

3. Toate Lichid/Pulbere/Încărcat mărfuri va avea 45-60 de zile lucrătoare pentru cele mai multe țări.(America de sud va avea 60-120 de zile de lucru.) Alte bunuri va dura 30-45 de zile lucrătoare pentru cele mai multe țări.(America de sud va avea 45-90 zile de lucru.)

4. Dacă pachetul nu sosirea în 60 de zile (America de Sud 90 de zile),va vom returna sau retrimite, deci te rog nu deschide dispute în cazul în care pachetul nu ajunge înainte de această dată.

Etichete: colorate unghii false set, a4 dosar, unghii false, tir cu arcul deget de paza, fals mână pentru unghii, dh cuie, unghiile colorate scurt, unghii false set negru, 10 inch tab, vopsea de unghii stilou.

Fisa tehnica

Caracteristici Reutilizabile
Origine NC(de Origine)
Termen De Valabilitate 3 ani
Cantitatea 24buc
Cerere Degetul
dimensiune Normal specifications
Tip De Element Unghii False
Material Plastic
Tip Plin Sfaturi De Unghii, Detașabil unghii false

Recenzii

Scrie o recenzie

24buc/set Unghii de Lungime Medie Acrilice Scurt Unghii False Set Artificiale Unghii False cu Adeziv File pilă de Unghii pentru Femei

24buc/set Unghii de Lungime Medie Acrilice Scurt Unghii False Set Artificiale Unghii False cu Adeziv File pilă de Unghii pentru Femei

Produse similare: