Pliabil Depozitare Suspendate Buzunar Respirabil Reutilizabile Sac De Plasă De Bucătărie Usturoi Ceapa Legume Sortare Sac De Bucătărie Organizator

Produs nou

1 Produse

In stoc

4.79lei

-39%

7.95lei

Distribuiti

Informatii

Buna ziua!Bine ati venit la magazinul nostru!

Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri.

Design de moda,100% Brand Nou, de înaltă calitate!

Nume produs: Fructe și legume sac de depozitare

Produs greutate: 0.02 kg

Culoare produs: gri

Produs ambalare: sac de OPP

Dimensiune produs: 28*25*5 cm

Ambalare cantitate: 600

Cutie cu ecartament: 58*39*65 cm

Notă:

1.Fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

2.Este normal ca silicon produse pot avea un miros de vulcanizare (un fel de catalizator care joacă un rol important în procesul de turnare) este adăugat la materii prime pentru a face produsele finite mai flexibil.În general, cele mai multe dispozitive vor volatile după modelarea, și reziduul va fi plecat în câteva zile. (La vulcanizare va face nici un rău pentru sănătatea oamenilor)

Un mic sfat pentru a elimina mirosul: păstrați produsul în apă sărată timp de aproximativ o jumătate de oră, se spală și se usucă, mirosul va dispărea atunci.

Pls notă:

1.Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.

2.Vom trimite articolele termen de 1-4 zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată.

3. Dacă u nevoie pentru a alege exprima de transport maritim, Pls contactati-ne pentru a modifica taxa de transport. (Cum ar fi, EMS, DHL, fedex, TNT, SF)

Returnare Și Rambursare

1.Va vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de cumpărători primirea de articole pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

2. Elemente cumpărătorul a primit nu este conform descrierii, se întoarce de acceptat sau de a păstra poziția și să ajungă la un acord cu vânzătorul cu privire la restituirea sumei.

Despre Feedback-Ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele, precum și un 5-star detaliate pentru rating.Odată ce ne arată o captură de ecran de feedback-ul, noi va oferim un discount suplimentar de 5% la următoarea comandă, vă rugăm să ne contactați înainte de următoarea ordine plățile pent.

Etichete: sac de ceapa, sac de box agățat de perete, geanta design de lux femei geantă de mână, agățat cosmetice organizator, plasă de legume, fructe de plasă, perete sac de gunoi, geantă de mână din piele femei, agățat organizator mare, agățat de perete pandantive.

Fisa tehnica

Tip Saci De Depozitare
Numărul De Model XQ37
Aplicabile Spațiu BUCĂTĂRIE
Caietul de sarcini 27*25*5cm
Produs Fructe și legume sac de depozitare
Forma Oval
Capacitate 200ML
Utilizarea Alimente
Model Plat Tip
Caracteristică Eco-Friendly, Pliere
Grosime 8 firul
Material Poliester+PVC
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Pliabil Depozitare Suspendate Buzunar Respirabil Reutilizabile Sac De Plasă De Bucătărie Usturoi Ceapa Legume Sortare Sac De Bucătărie Organizator

Pliabil Depozitare Suspendate Buzunar Respirabil Reutilizabile Sac De Plasă De Bucătărie Usturoi Ceapa Legume Sortare Sac De Bucătărie Organizator

Produse similare: