Original Wireless Motocicleta TPMS Cu Monitorizarea în Timp Real Motor Sistem de Monitorizare a Presiunii Pneurilor de Alarmă Systemor Biciclete Inteligent

Produs nou

1 Produse

In stoc

82.28lei

-59%

205.65lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

1. Upgrade Motocicleta TPMS: Extinsă de monitorizare a presiunii gama: 0-8 Bar; Mai mult de temperatură de precizie (±2 ° c) și presiune (0,1 Bar) monitorizarea, în timp real de monitorizare anvelope duble în același timp, Upgrade-ul de date la fiecare 3s, vizuale și sonore de avertizare sincron, pentru a îmbunătăți eficiența consumului de combustibil, prelungi durata de viață a anvelopelor, asigură siguranța de conducere.

2. Duritatea Caz Mai Robust: Proiectat pentru stilul sport cu motociclete, restante greu de caz poate rulment lovitură puternică, durabil pentru mult timp de serviciu.Avans magnetic portul de încărcare a se asigura o completă sigilate de afișare, praf dovada și poate rezista la o adâncime de 60 de metri, o mare utilizare în exterior.

3. Răspuns rapid și de Siguranță de Conducere: Adoptă de înaltă calitate chip realiza 2 roți fără fir senzor inteligent.Puternic capacitatea de anti-interferențe, transmite semnal mai stabil și clar, nu există informații în vrac.Potrivit pentru toate tipurile de 2-roți de autovehicule.

4. Auto On/Off: trezi în mod Automat atunci când sensul motocicleta start și opri atunci când te oprești, economisirea de energie și de încredere pentru a utiliza.

5. Larg de Aplicare: se Aplică de 2-roți de motocicletă.Potrivit pentru toate tipurile de roți de autovehicule.Economisi combustibil, prevede pierderi de aer, reduce anvelope uzate, echilibrul de presiune în anvelope, asigura conducerea în siguranță.

Caietul de sarcini:

Nume: Motocicleta TPMS

Material: ABS + PC

Culoare: Negru

Unitatea de temperatură: ° c, ° c

Aer unitate de presiune: PSI, BAR

Gama de temperatura de operare: -40℃~+105℃

De lucru umiditate: 100%

Dimensiune: aproximativ 5*5*2.7 cm/1.97*1.97*1.06 inch

Nominală capacitate baterie: 120mA

Standby curent: 1µA

De lucru curent: 15mA

Presiunea gama de detectare: 0~116PSI

Gama de detectare a temperaturii: -40℃~+120℃

Senzor model de baterie: CR1632, baterie înlocuibilă

De viață a bateriei: 2 ani (1-2 ore pe zi, acest lucru este normal naveta timp)

Lista De Ambalare:

1 * Afișare

2 * Extern Senzor De Presiune În Anvelope

1 * Piuliță Cheie

2 * Piuliță Hexagonală

1 * Cablu De Încărcare

1 * Suport

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, ar putea fi ceva diferenta de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: tpm, extern tpms universal, 12v motor de cuplu, monitor motocicleta, touch screen radio gps pentru silverado, 12v orientate codificate motor, biciclete cu motor monitorizare a presiunii în anvelope, Motor de curent continuu, 22 inch monitor, tpms sisteme de monitorizare a presiunii în anvelope sistemul de.

Fisa tehnica

Tensiune 12V
Tip De Material ABS + PC
Articol Greutate 270g
Extern De Certificare De Testare FCC
Numele Modelului Monitorizare A Presiunii În Anvelope
Înălțime Element 5cm
Nume De Brand Dierfei
Lățime Produs 13cm
Origine NC(de Origine)
Certificare CE
Caracteristici Speciale Monitorizare A Presiunii În Anvelope
Tip De Element Sisteme De Alarmă Și Securitate
Element De Lungime 18cm

Recenzii

Scrie o recenzie

Original Wireless Motocicleta TPMS Cu Monitorizarea în Timp Real Motor Sistem de Monitorizare a Presiunii Pneurilor de Alarmă Systemor Biciclete Inteligent

Original Wireless Motocicleta TPMS Cu Monitorizarea în Timp Real Motor Sistem de Monitorizare a Presiunii Pneurilor de Alarmă Systemor Biciclete Inteligent

Produse similare: