10FT 3M Chitara Amplificator Cablu Cablul de chitara Guitar Instrument Negru Cablu de Chitara

Produs nou

1 Produse

In stoc

11.62lei

-30%

16.61lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

Zgomot redus de înaltă fidelitate: Cupru centru de conductori oferă îmbunătățită transfer de semnal, din PVC, material de izolare și de înaltă densitate blocați de cupru dublu scut oferi respingere a zgomotului pentru o funcționare silențioasă.

Nu-întârziere mai repede transmisie audio: Chitara folosind cablul de înaltă calitate placat cu aur de design pentru o conductivitate mai mare, care ține nu-întârziere mai repede transmisie audio.Excelent pentru prelucrare de performanță, rezistență la coroziune.

Ideal: audiophile calitate chitara coardă poate fi folosit pentru diverse instrumente de joc, cum ar fi mixer, amplificator, microfon, decodor, egalizator, orga electronica, chitara electrica, chitara acustica, bas, clape, pedala de efecte, tobe electronice, boxe, studio harmonizers instalarea de casă inteligentă etc. echipamente electronice.

Durabil & Flexble: Flexibil 10ft cablu de chitara Protejat de înaltă calitate pânză țesută haina, prevenirea răsucire, răsucirea și încurcarea.Eligibile pentru Spectacole Live și Studiouri.În formă de L oferi mai multe opțiuni în scenă.

Caietul de sarcini:

Material:cupru+capac de cauciuc+otel inoxidabil jack

Lungime:3m/10ft

Greutate:110g

SKU:GT0908-157

Lista De Pachete:

1* 3M/10FT Chitara Cablu Audio

Cumpărătorii internaționale - vă Rugăm să Rețineți: 1) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 2) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara. 3) vă Rugăm să urmați politica noastră de returnare, dacă nu mulțumit cu element sau elementul pe care ați primit orice problemă de calitate, vă rugăm să ne contactați în primul rând

Etichete: upgrade tub amplificator, cablu de nox, de înaltă calitate chitare electrice, guitar rig, banjo, mux chitara amplificator, efect de alimentare, chitară electro-acustică cablu, 44 adaptor, electro chitara.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model GT0908-157
Plug Type Nici unul
Tip Cablu Audio
Nume De Brand Banjolele

Recenzii

Scrie o recenzie

10FT 3M Chitara Amplificator Cablu Cablul de chitara Guitar Instrument Negru Cablu de Chitara

10FT 3M Chitara Amplificator Cablu Cablul de chitara Guitar Instrument Negru Cablu de Chitara

Produse similare: