Pedala De Gunoi Cu Capac De Gunoi Din Baie Bucătărie De Uz Casnic Gunoi Instrument De Curățare Accesorii De Baie De Stocare

Produs nou

1 Produse

In stoc

32.52lei

-48%

62.54lei

Distribuiti

Informatii

Pedala De Gunoi Cu Capac De Gunoi Din Baie Bucătărie De Uz Casnic Gunoi Instrument De Curățare Accesorii De Baie De Stocare Caracteristici

1. Mic coș de gunoi: dimensiune: despre 29x14x22cm.Această capacitate este foarte potrivit pentru spatii mai mici, cum ar fi bai, dormitoare, birouri, camere de copii, pulbere de camere, camere de spălătorie, sub birou, sub chiuvetă sau în locuri cu spațiu limitat, economisind spațiu.

2. Anti-rugina si anti-amprente: din oțel inoxidabil durabil, cu protecție anti-rugină tehnologie și strat anti-amprente.

3. Durabil din oțel pedala: hands-free de deschidere, durabile din oțel inoxidabil pedala de picior este conceput, este foarte important de a plasa un hands-free gunoi în baie, astfel încât mâinile tale pot fi păstrate curate.

4. Interioare și exterioare butoi design: detașabil baril interior pentru o curatare usoara.Metal coșuri de gunoi cu capac, care sunt deosebit de adecvate pentru prevenirea animale de companie de la intrarea și menținându-le departe de coș de gunoi.

5. Mut pentru a închide capacul și păstrați capacul deschis: consolidată mecanism de pârghie poate în liniște și ușor inferior la înălțimea capacului, astfel că nu va cădea și de a face un sunet, și toate mirosurile pot fi reținute și împiedicate să se răspândească până când aveți nevoie pentru a goli coșul de gunoi.Capacul rămâne deschis, iar capacul poate fi menținut deschis pentru orice perioadă de timp, care este foarte potrivit pentru mai mult de treburile casnice.

Caietul de sarcini

Culoare: negru mat

Material: otel Inoxidabil

Conținutul Pachetului:

1 * coș de gunoi

Notă

Lumina de fotografiere și de afișare diferite poate provoca culoarea elementului din imagine pentru a fi ușor diferite de la elementul real.Admisibil de eroare de măsurare este de 1-3cm.

Etichete: pot gunoi, bin gunoi, pat inteligent, kit bucătărie coș de gunoi, cos de gunoi, cos de gunoi pentru camera, baie gunoi, gunoi de reciclare, lada de gunoi pentru bucatarie, din oțel inoxidabil de gunoi bin dublu.

Fisa tehnica

Caracteristica 7 Material Durabil
Caracteristică 2 De gunoi de la bucatarie
Origine NC(de Origine)
Structura Pedala De Picior
Caracteristică 3 Pentru a preveni răspândirea de miros
Caracteristică 6 aspectul simplu
dimensiune 29*14*22cm
Atribute Coș de gunoi
Caracteristica 5 A salva mai mult spațiu de stocare
Caracteristică 1 De gunoi din baie
Numărul De Model Coș de gunoi
Caracteristică Eco-Friendly
Stil Fără Capac
Forma Dreptunghiular
Nume De Brand DEUAMO
Material Din Oțel Inoxidabil
Caracteristică 4 Kit de curățare accesorii
Caracteristică 8 Accesorii De Baie
Tip Storage
Este Dispozitiv Inteligent No

Recenzii

Scrie o recenzie

Pedala De Gunoi Cu Capac De Gunoi Din Baie Bucătărie De Uz Casnic Gunoi Instrument De Curățare Accesorii De Baie De Stocare

Pedala De Gunoi Cu Capac De Gunoi Din Baie Bucătărie De Uz Casnic Gunoi Instrument De Curățare Accesorii De Baie De Stocare

Produse similare: